(轉貼)25以上港女心態淺談

890 回覆
3923 Like 963 Dislike
咁又唔好聽班連登boy以偏概全既,交友app都真係有人搵長遠發展關係,人生自己開心咪得
22歲搵個mk 啪啪啪
30歲搵個有樓有車靚仔

個陣搵mk 唔通貪佢會有錢有樓?
咁叫無知既過去 笑撚死
究竟香港個男女對立幾時先可以完?
未見過有一個地方會咁樣踩另一個性別。係咪港女/港男特別差?第二啲地方既特別好?成日拎住部分人既case 就一竹篙打沉一船人,吹捧台妹、架妹、韓妹,踩到港女地底泥咁。到頭來咪又娶港女

自己識唔到好女仔,又係到埋怨港女勢利。有冇諗過係你眼光有問題?成日俾啲嬌滴滴、懶溫柔,擅長收兵既女吸引,唔肯發掘下啲樸素啲既好女仔。自然就會覺得港女係雞係公廁。與其埋怨不如檢討下自己先啦!
離譜到痴線
所以應該係曲
有啲野大家明就得
食到咪食
答樓主第一點
speed dating就緊係咩都開門見山講,唔好浪費大家時間,大家都唔係18 22啦,唔通仲同你講真愛咩
其他too long
真 到你發現喱個女人真係同你好夾既時候 一切過去唔重要

但問題係 個男人都要同個女人相處過一段時間 先知大家夾唔夾

但女人有冇咁既耐性先
n手西心虛了
仲要佢地條件幾好,一定吸引好多後生女仔,但佢地就係鍾意apps啲公廁
有啲 佔幾多比例先得咖大佬
有啲大學quit u變左世界首富tim啦
連登姐 我覺得現實世界香港都幾有愛,現實識個d男性女性都無依d野 至少我識個d人係,唔介意住公屋 一齊白手興家既女人都大把
其實係,只不過香港可以用錢請工人
咁quit u 果啲好稀有
係身邊見唔少
完全respect 呢位巴打 宜家d港女10個有11個都係咁西
想講台妹同港女冇分別
都係一樣拜金都係一樣成街你老襟分分鐘仲臭過港女好撚多
都贊同自己開心最緊要既
你又知台妹同港女冇分別 ? 你係台妺 ?分分鐘好過港女好撚多
男人既天職其實只係屌女人,對你好已經執到
咁男人又有冇?

講到尾伴侶只要一個適合就夠
世界其餘既男女係點根本已經唔重要

The one and only
關我撚事?
大把連登仔30前冇西屌啦 又唔見d女人出嚟俾佢地免費屌
樓主話自己又first hon又ibanker, 好似好巴閉咁, 但係啲思想就停留左喺清朝 送俾我都唔要

利申 20頭後生女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞