(轉貼)25以上港女心態淺談

890 回覆
3923 Like 963 Dislike
痴線 我有浦過有玩過有食到女 係老蘭公廁比女含過撚有資格出聲掛。

姐係咁 我真係從來都唔覺得有分男主導定女主導,拍拖都係一件好平等既事,只係男方多數做主動咁解,可能依種行為誤導左你 令你覺得女性主導,我覺得你有邊個主導市場既想法你都唔會太善良。

你話交女app環境,其實你唔太明男人,男人去結識一個女性既時候其實心中已經分左類,邊d係friend 邊d係sex 邊d係拍拖 邊d可以結婚,好似一個一個箱咁,除非發生d好特別既事 否則箱與箱係唔會有交雜的,交友app好多都係分類為sex only,而且你收緊10條仔訊息 我都同時send左比10條女 大家都只係大家既其中一個 有咩咁矜貴?

係,你岩 總有一個男人會鍾意你 但係都有分高低架,你落南昌街公園行一圈都脫離單身啦,有能力有條件既男性係有資格而且會去做選擇 依個係事實 信不信由你。

天職個d就唔好提啦,同居生活女性都唔會包辦所有起居飲食做家務啦,香港地你提天職真係把撚的,我唔知你遇過d咩人發生過咩事,但其實好多男人要既野都好簡單
一個支持到自己既女人
一個可以交心可以顯露男人脆弱個面既女人
一個可以獨立處理瑣碎野 大事會溝通既女人
一個比到溫暖同愛 係你收工好攰番到屋企會叫你聲老公 你聽完會好開心既女人
就係咁樣姐,唔通要個出夜街飲到醉哂要我車你番屋企 嘔到成車都係 仲要發脾氣 搞好撚耐先訓 之後我凌晨3點默默落街洗車既女人咩 講唔通架嗎。
賤畜憑什麼要人埋單?
分唔到真假
你試下以前去偷去搶,案底成寸厚之後考政府工,同interviewer講每個人都有過去囉,你睇下人地比唔比你囉。

呢個好笑
你sure你ID同你講d野係match?
巴打好大怨氣
Wtever lah 連登仔都食唔到女架啦 又無人會搵地結婚 關佢地咩事
認同阿,
香港地就係咁
男人用交友app 都係約炮多 個個都漁翁撒網 你唔係咁天真想溝你啊
機界原種
溝妹妹仲好啦
第三個point 男女都適用
其實擇偶唔係睇樣就係睇家底工作咁嫁啦
如果樓主識親啲女都咁緊張同你講錢講樓,好大機會係你外表唔得囉。
都係一條數,啲女同你講到咁白,咪就係覺得自己外表吸引到靚仔過你嘅人,不過你又ibank又剩咁咪睇吓你會唔會同我share囉。
真係一齊咗先再同你講心嫁啦,交友app同speed dating唔睇客觀條件睇人品?第一日做人?
女人贏撚哂,屌你老味
你依件狗屎垃圾可以收收皮
你有無見過7-11啲牛奶愈接近過期反而愈賣愈貴? 
唔到你唔承認既,
現實就係咁
我先唔計你同人拍咗九年或者N手西,直頭已經係一塊𡁻到無味嘅香口膠

呢個比喻實在太貼切
一,問你有無打算組織家庭,唔係要逼你埋單。而係如果目標唔一樣就唔好浪費大家時間。咩叫唔同我計N手西?咁我又係咪可以話唔同你計你係青頭,又短又軟又冇技巧?你唔想結婚唔想計劃咪搵過第二個。而家我拎住技槍逼你唔我拍拖?唔係嘅有咩唔公平?咩叫最基本嘅青春都比唔到你?我啲青春你比錢買起咗?你架咩?

二,有得揀一定係揀個最好。你都係架。不過你年輕嗰時毒冇得揀,要等到今時今日先有得揀咋嘛。唔通我又鬧你點解唔係喺我出世嗰秒開始就又靚仔又有錢,搞到我浪費時間喺啲無謂人身上?我以前畀仔呃嗰時你喺邊?你而家就想我無條件愛你,仲要比你扑,公平咩?

三,蒲過就唔值得荀盤?扑過就唔值得苟盤?你又短又輕又冇技巧又幼又好deserve我哋?你以前咁毒咁窮點解值得我哋前半生嘅等代?
你當你邊位?你呢個荀盤咁好又會冇人要,慘到要去speed dating 嘅?

四,我心諗宜家二十中二十尾都冇車冇樓,怕你老婆都養唔起。畀你扑就係公廁,唔畀就係調高黎賣。咁唔滿意去搵男人啦。女人滿足唔到你。

總結: 樓豬自卑到自大 + 妄想症發作
結論:搵過後生啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞