(轉貼)25以上港女心態淺談

890 回覆
3923 Like 963 Dislike
樓主講得好有道理!希望你早日搵到Mrs Right
你唔結婚咪得囉
你係ibanker 有錢、日日 叫雞搵ptgf咪得
結婚你咪一樣離婚
唔結婚唔會死個wor
依個po真係要留名去警惕自己
又係呢d你而家無 讀好d書將來有事業你慌無女既思維
害死唔少連登死毒撚
高質 絕對認同
當搵到錢身家有咁上下
真係唔會想有得屌咁簡單
而係當做野嘅時候chur到仆街
到休息 身邊有個人可以分擔吓煩惱
或者幫手解決吓煩惱已經好十倍
答啦
比女響公廁含撚
咁條臭鳩又濫唔濫呀
柒到捐返入老母閪都唔撚掂
投錯胎黎左21世紀 凳你可憐
我明 真係明
老婆個Frd 廿頭果陣靚女又長腿
落吧必比人溝果隻黎 心地都幾好

但搵個mk 一齊 玩左幾年
個mk 呢樣做唔長 果樣做唔成 搵20k 都無
錢又無 到30咁濟咩plan 都無 未草錢過10萬
仲要學人租studio 等班Frd 有地方玩 屋企仲要無錢
條女等唔到 呢家30到黎
老早叫佢斬纜唔斬 條仔明顯7
無心長久落去 死唔信 就黎30先識驚 話分手
明明 老早叫左佢搵第個男人

仲有一個 又係老婆好朋友
條女又係索 生完都咁索 先正
條仔生埋b 都唔同佢結婚 先開始明條仔係賤男
條仔仲要郁過手打佢 都唔分手
到呢家 分到手都開心既
但拖住個女 仲想搵到筍盤 要有車有樓
佢地2個樣絕對唔會無仔溝果隻黎
但年齡問題 呢家拍拖無次長 比人食左食厭就分
有d 等佢地唔抵
Yes
除左愛人之外 另一半 應該要=
best frd , soul mate, partner

我成日同老婆講佢其實先係我最好既朋友
其實香港女好蠢 好容易受荷爾蒙影響到
只要成功引到出oxytocin 基本上都9成受屌
到受孕完回歸理性 咪人生已完
巴打中哂point
睇我個名就知
咁大獲受孕先理性
一場朋友都幾唏噓
佢地後生做錯決定 咁就一世
明明好索 浪費左係錯既人度
到呢家就30又唔捨得止蝕
真,圈子好細,多數係宅女,唔鐘意岀街
係連登仔角度第一個眼角唔高又靚女又長情咪好女仔
所以話不嬲覺得大把靚女眼角都唔高
調返轉如果佢聽你講老早飛咗條仔
咪又俾連登仔話吊高嚟賣/唔捱得/拜金/嫌男人唔上進/臭雞
真正乖乖女係素顏,成日在屋企,返工搭車期間都係睇書睇股市,學野為自己未來而努力
愛情對於佢黎講,根本唔係no.1
不過最好笑既係:啲男人永遠睇樣,唔睇性格 又要乖又要靚又要有知識又要體貼
所以乖乖女真係收哂皮
鍾意女人都係弱智 尤其港女
條件點好?有樓有車?
交友app啲人當你免費雞 屌完你就算啦同你結婚咩
我就年年搵個十八廿二女友 下年又有新一枇 你咪慢慢同人爭
Sad
呢個真
但佢條仔 太明顯係 過一日得一日既人
15k 無學識 無錢 仲學人長租地方玩
比人炒左 幾個月 唔搵野做 唔投資
有時要去溝仔都要 放個女比屋企
無計 仲咁後生都想要愛情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞