(轉貼)25以上港女心態淺談

890 回覆
3923 Like 963 Dislike
都可以玩下既巴打
玩下又唔洗過人世
你真係咁高質就唔洗去speed dating 喇
https://www.cdc.gov/std/life-stages-populations/stdfact-teens.htm

唔係多同少 而係有冇固定性伴侶 condom 再加打左hpv 針
ummm但係我係乖乖女我都唔會搵mk仔
我會搵翻乖乖仔處男
match啊 女權撚對女權嘅定義唔係咩都女人大晒咩
痴線, 直頭唔好同D 女仔玩啦
我地男人之間圍埋串成一串不知幾開心
廢事比啲假希望人,佢哋都好辛苦
你個名
真係想pin this
Cls on9
女人30歲之後咪見真章
可能都有人接貨呢
唔小心live左
樓主既野都50/50

但上面發癲條港女知唔知自己講緊乜
你比人呃係你 on9
好意思問人係邊點解唔幫你 ?
人地幫你咪盞條友無癮,你會領情 ?

J短係設題 ?屌你老母有point你就唔洗設題啦
人地用活生生例子答你
你就下下對號入座幻想人地係點點點

露底就縮返入你老母個閪到啦
我想去廁所呀 陪我去啦
男人識錯人=女人衰,臭雞
女人識錯人=都係女人衰,抵死啦揀mk唔揀毒撚
仲有男人做player 又係女人衰因為男人俾女人hurt過
但女人俾男人hurt係個別例子唔可以標籤晒全部男人都係仆街
總之乜都係女人嘅錯
lm
原樓主唔好揀佢眼中嗰啲25歲以上既臭雞港女
屌柒佢哋然後頭也不回咪得囉
使唔使嬲到返屋企出post
好! 好兄弟去廁所一定一齊去!
巴打,聽我講少少

所有野都係階段黎.你眼中當年既籃球隊mk,其實一開頭都係毒撚乖乖仔,錫晒自己鍾意既女仔,然後發現中伏,再睇透左發現食女好過.
而你自己係不知不覺中,都變成左當初自己最憎既mk.

而你口中既乖乖女,只係未變港女既港女,你真係有信心你可以令佢一世都係乖?咁你真係太天真了;而港女以前都係乖乖女,都係經歷左D野先變左宜家咁.其實同你一模一樣,咁你又憑咩話人"就係自己以前受過傷唔敢放膽去鍾意下一個"?

每個人都係一樣,你自己係不經不覺中都變成呢D你覺得自己永遠都唔變既人.
『淩晨3點默默落街洗車 ... 』
辛苦完冇人知
有300幾個文中嘅港女負皮呢個post
真 下下提錢證明佢份人個樣/內在都差咁D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞