(轉貼)25以上港女心態淺談

890 回覆
3923 Like 963 Dislike
呢篇文10年前?而家仲有呢啲傻閪?身邊識冇乜邊條女想plan五年內結婚,直頭係咪撚提,尤其對住而家香港人前景,結黎捱貴樓定想下一代日日陪你望住林鄭食飯?除非本身雙方有啲家底(含全家外國護照)或者奉子成婚先有機會結,本身兩個都公居屋返份廢牛工啲女真係會逼婚?

利申公居屋窮絲,只想拍死一世拖唔想上身
一句講哂 臭雞
錯不在個女仔
咁都要被人話貶值?
自己掛住讀書關人咩事
祝你一帆風順一世都唔會帶襯啦
你濫交無問題
但唔好講刑全世界都要接受你咁先得
典型毒撚
被人呃到要上報申怨既股民你冇見過?
性格決定命運. 有冇發覺自己識黎識去都係同一類人?
到女方搵第2個又會被人話臭雞係女方唔帶眼識人
男女都會有呢個情況啦 咪女權撚上身
大智慧
首先 請你唔好下下將女仔就當喺港女先
每個女仔追求嘅嘢都唔同
不如諗下點解啲女人去到30歲都未結婚 問心個句 啲男人三十幾歲 事業有成時都想揀個後生啲 又啱傾嘅女仔啦
廿到尾想搵人結婚其實有咩咁出奇
樓主講啲女唔係搵槍指住你本人叫你埋單
有啲講得好啱,你避開咪得
反而我睇完成段覺得似係你以前被hurt過
依家打返出嚟發洩咁

搵廿歲出頭妹妹仔係幾好
但我都唔肯定叫你識妹妹仔對啲女仔係咪好事
而家係針對返絲打個情況
你話絲打繼續留守等多唔知幾多年
定放棄轉人好?
要屌西就冇計啦
假設樓主講嗰啲女仔個樣應該都唔差着少啲布嘅衫post ig 又可以做kol ,又可以賣下相,大把傻仔
咁去得speed dating係咁上下啦
都係啲無人要 但又想搵人埋單先去
幾可見過後生靚女要去先得架
有都係去做梅啦
係投資角度嚟睇 其實就係冇可能有人接手嘅末日輪等緊人接貨 一買一賣有人接咪一家便宜兩家著

呢啲投資只要理性啲諗就知如果可以租嘅就用租 唔得就買另一隻投資產品去offset返個risk 冇咩理由單邊買貨

股票期權同人類嘅價格都可升可跌 長揸短炒睇你點諗
呢啲野得佢地自己知 溝通係唯一可以解決既方法 但一開始就定義對方事業有成果陣就會離開 究竟幾無自信同對段關係幾無安全感先會講得出
搵買股票黎比喻費事同你癲
男女雙方係人黎架
人係會變架
人性真係咁易估就唔會有咁多悲劇啦
我搵隻從良的雞都好過放蕩的港女吧
其實係而家仲邊有女望結婚,你睇下連登科勞開啲ig女分分鐘高人工過啲仔,大把賣相賣到自己儲首期,冇打算要俾啲男人痴個名埋黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞