(轉貼)25以上港女心態淺談

890 回覆
3923 Like 963 Dislike
用ibanker黎打飛機就知又係9up 膠post
使唔使講到咁撚中
不過咁 你咩圈子 自然識咩人

如果你三大畢業
啲人既性格唔會閪得去邊
垃圾文
未見過大蛇屙尿

越so-called上流,門面功夫越好,越hypocritical
約出嚟啱嘅我就食,唔啱彈比下個巴打。結婚?不了,我賺夠會去Ukraine揀個白滑大波,或者台妹都得

覺得人地係臭西自己咪又係臭鳩
又要男女公平又係ff,含撚啦
在性別取向較強烈的社會中,由於重男輕女的觀念根深蒂固,亞洲國家性別比一直以來都較西方國家為高。根據世界銀行2012年估計,中國大陸的新生兒性別比為119、韓國為110、印度為108,在全世界人口超過一千萬的國家裏分列第一、第二。臺灣為108,新加坡為107,為第三位。但日本和香港的性別比統計分別為0.95(日本)和0.849(香港)是少數亞洲女多於男的地區,而且香港的女性人數佔比持續增加

From wiki

10個男對1個女只係呃假象,男既有幾多漁翁撒網你唔睇,只係睇有幾多男搵你就認為香港多咗好多男人。。。。諗法會唔會太簡單。。。。
如果你認為伴侶對波咩size係十分重要的話我覺得你問係好合理喎
唔洗浪費大家時間呀嘛
始終你呢啲咁小眾既人唔係咁多人接受到
講就咁講
大把人搵到另一半
唔係個個男人都貪後生,太後生傾唔到計
我同事27分手
今年30結婚了
你都幾撚自私喎
自己成日去浦但就唔準條女去浦要乖乖女,好撚唔公平囉,就算比你搵到個乖乖女,佢心理肯定會唔平衡,遲早出問題
就算大都越窄越新鮮越好
連登真係好撚多狗公幫女人挽鞋
條友個樣一定柒到西咁啦
邊有妹妹show 佢
只係識用ibanker 個朵呃女
女人想嫁個有經濟能力嘅男人做少奶奶,唔駛做日日去啲靚靚港女high tea 打下卡擺上ig 等啲姊妹羨慕, 食完就去shopping. 係無可厚非嘅
我都想唔洗做有冇限金錢.

但你班友首先要諗下。如果一個男人有咁嘅能力滿足到你呢啲生活水平。
除非係圍村牛屎二世祖,成世人淨係日日係士多打牌九,冇見識冇學識但又有無限金錢架姐.
如果唔係,係一個普通人經過不斷努力職場打拼去到你認為係筍盤嘅位置,你覺得會係一個傻仔? 人哋日日面對處理嘅事項同見識已經成長到
唔係得閒去蒲,得閒去打下卡, 呢啲冇營養嘅活動.
人哋搵嘅娶老婆唔一定係後生靚女,更多嘅係睇大家溝唔溝通到。
係想搵金龜嘅就好好地增值自己,你嘅見識去到邊,自然就會識返邊個層面嘅人。
弱智
po主及原po主睇透世事
對於男人黎講就唔係小眾架啦 豬閪
無經歷過一定講唔出
臭雞: 你小器,loser,返屋企打飛機啦
女權西: 你物化女性,我屌閪我自豪

繼續呃毒撚埋單
死垃圾港女食屎
你就真係生活緊平行時空,好心了解男人先啦 掉返轉如果個男人咁直接問d女人你對波咩cup,有冇性冷感,你自己係到死撐話好合理冇問題,但係網上港女班言論會唔會仲係好似你咁講 好合理呀,唔好浪費大家時間?
現實樓主應該係毒撚 毒到要去speed dating
仲有抱住Ibanker嘅光環 覺得自己好撚勁 啲女係你面前應該要好撚卑微你就最開心 其實有無諗過如果你條件真係咁撚好 仲洗乜喺ibank入面做隻狗 畀人呼呼喝喝

利申:27歲已經炒贏到退左休 亦都唔會咁諗啲女

樓主有呢種思想應該一世無女 加上個樣應該柒到仆街 建議去叫雞算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞