(轉貼)25以上港女心態淺談

890 回覆
3923 Like 963 Dislike
咁吾靚仔既你又吾揀,咪要比心機d搵錢
一向都自己搵錢,冇乜問題
正正常常既乖乖女 面容無咩扭曲既 一早比人追左啦 你所講既咪就係豬閪囉
又有d道理
咁講真,現實中,男人要後生時玩過好多女,條件係social叻/口叻/有錢/靚仔/有女性覺得鐘意既嗜好/見識多...etc,;但女性要做到後生時玩過好多仔,真係年輕又唔算太差樣太差身材就夠,門檻差好遠。簡單講,大家都蒲,一個男人要濫交唔係咁易,女性要濫交差唔多好似比卡超咁講,你出現得係果度就基本上已經得。

即使女性自已揀,「收心養性」既玩家吸引力都係遠大過個其實一路都好認真,不過無溝女技巧既人,所以先出現左你果種講法(搵人埋單vs收心養性) 。 如果你話雙方個情境同難度係掉轉,我相信社會講法就真係會變成「臭鴨搵人埋單」vs「女人玩夠收心養性搵個好男人結婚」

--------------------------
利申真係唔會太介意女仔以前點,但前題係依家真係已經有所改變,唔好一齊左又走黎怪我點解無d player ex咁多見識/咁多錢/把口咁叻就ok。
用個心去識人啦,男女都諗點先可以自己有最大得益,無論幾多歲都好都應該問吓自己個心係咪真心相處落去,唔係單單睇外在/利益條件去決定, 其中一方有錢都未必一定比你,有Body都未必同你扑野生仔,相處生活都係雙方,唔一定女做曬/男仔俾曬錢,要大家都有心存感恩先可以繼續,唔係一個孭晒,要大家一齊孭。
Hehe 先至係王道。XD
佢仲miss左一樣好重要嘅point, 對女人好不利。
男性30歲之反係愈黎愈升值,
女性28歲之後係愈黎愈貶值,
所以,大家都玩完過後,男性有更多選擇權,就係咁現實
留名待閱
男人有料絕對可以,所以你可以收皮
你係邊隻女呀
你咪叫佢睇左30歲打後嘅男人,同女人,邊個選擇權大啲囉,就係咁現實
唔乖既宅女
睇得出呢位絲打睇到好嬲又駁唔到d point
知唔知點解咁多女權撚,
因為太多你呢種男人。
女人不嬲都係功利一方,因為青春有限
有冇帶眼鏡
有配,但通常冇戴
班女權撚唔肯面對呢個現實。
有選擇權既男人係唔會選擇你地

有人已經講左對女人基本要求,你地從黎唔會反省
你地淨係識個西換價值好應該自己食自己

有料既男人從來不缺西屌
其實呢類女好易認.......
po主可以先檢討自己擇侶條件先
預防之後又洗濕一半頭先上黎發爛渣
事實係大把電子雞憑乜賣相
ptgf,收兵問題都係因為女人本身就有先天資源
你唔可以否認呢個機制
真係有..
有呢種m男
你就係傳說中既N手閪
鬼唔知有料嘅有西屌咩,冇人屌緊有料嘅男人喎,有料嘅唔會咁得閒上連登數女人呢樣果樣啦,西都屌唔切啦仲上連登事實呢到好多件都冇料又冇西屌又要求多多又屌人臭雞呀嘛,屌呢班人姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞