(轉貼)25以上港女心態淺談

890 回覆
3923 Like 963 Dislike
樓主未遇到啱啫⋯ 唔駛咁話全港港女
继续 upgrade 自己... the best is yet to come!
已負皮
怨婦mode
巴打
咁大把女把口咪話要人靚仔有錢
最後咪又係公一份婆一份
香港地有幾多個男人養得起全家供埋樓
有呢個能力就唔會上連登嘈冇女啦

男嘅要求唔講出口姐
咪一樣有要求 一樣其身不正但嫌棄其他人
個班拜金臭雞同浪子回頭臭鳩係一擔擔
仲有d連登仔成日話有樓先溝到女,唔好講全港,淨係講你自己身邊有拍拖結婚嘅仔有幾多個係有樓同條女係唔使做?

淨係識上連登人云亦云真心可悲,mak大眼望下現實世界啦連登仔
佢覺得自己做到ibanker要d女見到佢就跪地含
點知ibank光環都掩蓋唔到佢個人言行有幾趕客
所以惱羞
有內涵嘅女點會揀佢
古代咩飲杯酒就講到做妓女咁款
大家咁話
再講一次,女人係無腦架,心情話事,你同佢講道理係無用架,佢地只要開心就得
大把啦,你都傻嘅
你個邏輯冇拍過拖飛機都冇打過嘅香鳩就係世一
食子(囡)文化
高質留名
2017年

考古
烏克蘭醫生月薪5千港幣都冇
你話佢地當唔當你神咁拜
去雞場揾真愛,onl9
ibanker, 笑l左笑l埋右
真係笑撚死我 又係一個溝唔到我地港女就出來哭喪既loser
連登仔無法接受既事實 就係港女無論係香港定國際都非常受歡迎
係香港 你只需要係港女 你上交友app已經比人瘋狂爭住add你溝你識你
落club要識到鬼仔鬼佬真係話都無咁易 我地港女呢種樣係最得佢地鍾意
就算退一萬步 果晚搵唔到鬼仔陪 都仲可以委就下搵港男請下飲野
好心你班連登仔就打少陣飛機啦 根本港女受歡迎係客觀事實
都識講有d女年紀唔細
大家開門見山直接簡單
人地講結婚你就有個心態覺得人地揾你笨
港女埋身都係有企圖既公廁
你咁諗其實同d西港女有咩分別
見到毒L text兩句jm9野就話人咸濕狗公一樣
屌is ok
結婚不了

唔係我地話既
無人會同easy pussy結婚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞