(轉貼)25以上港女心態淺談

890 回覆
3923 Like 963 Dislike
同埋貪玩 扑到塊閪黑哂 闊過西隧
話自己冇蝕到底 好正常
其實冇咩好講
班女一定會捍衛自己嘅價值
插返你轉頭
樓主講既係事實 你20頭黃金年齡盡量搵高質男人
唔好好似班20尾N手老女人咁 掉轉係佢地價值低個時高要求 最好笑係班老女人唔會認清事實
係 不過好多香港男人都係衰
成班餓狗搶屎咁做乜鳩
我只係想提出其實係有第二個可能性。既然有咁多唔同出發點,點解可以以偏概全黎話25以上港女心態淺談?

j短係設例。佢有冇上述問題唔重要。
交友app男人搵你為左咩你都心知肚明啦
我就淨係講被人玩殘曬既easy girls喇(好女仔唔計)

自己同啲MK仔貪玩完就話要修心養性最好笑就係妳又唔係掌上明珠/黃花閨女,年華又開始盡失,反而抬高返自己既身價,要人有錢有車有樓,服待周到,唔係真係以為有個閪就大撚曬吓話,仲要係牛肺。要人一句包容過去就冇事?妳見工人地都要睇妳profile喇人地毒撚打飛機都至少有尊嚴過妳,作為n手飯仲有面講到自己好撚矜貴
睇完呢個post 感覺女人特別鐘意入身攻擊
你不如自己領悟完 睇吓自己打啲野先被j短呢樣野咁觸動。

你以上既全部野 係建基於 女問男有關建立家庭生幾個 係能夠類比於 男問女係咪性經驗多 三圍等

好簡單 其實女仔問男果啲問題係交友app係official比人放喺profile既問題 長久以結婚為前提真係有需要睇大家係呢方面一唔一致 亦係樓豬去既speed dating參加者既目的

而性經驗黎講 除左對啲毒撚有心理上影響外 仲有咩實質影響?唔好同我講會鬆左呢啲 自己去search有關學術文章睇.. 退一萬步 即使係鬆左 伯母生你果陣都鬆左唔少㗎

能夠類比呢個前設唔存在的話 後面都可以係廢話

當然 可能有啲連登仔拍拖扑野既目的又真係食一手西 重要性可比結婚打算既一致性
我要Mark低你個Comment 做人生啟示錄
嚟緊三十已經對啲廿到尾有沉重過去嘅女人一啲興趣都無,就過期嘅嘢唔好亂食,你接受佢就要承擔佢沉重嘅過去,既然都去到相睇地步不如去台灣相睇好過啦
性經驗越多中性病機會越大
認同既 不過唔洗咁激動
香港兩性關係問題大部份在於港男狗公多過港女
呢D 飛機文同"我們都是公主"差唔多
D 毒撚/老處勁認同, 結果為左守住呢D原則, 更加冇機會拍拖
你有無見過7-11啲牛奶愈接近過期反而愈賣愈貴?

呢句真係精警
港女連基本既經濟學原理都唔識
總結 女人扑野就係雞係公廁 你果個唔係閪嚟㗎 鎖匙窿嚟㗎咋

男人屌乜都得 冇問題
拉到去出世嘅時候講你係咪on9
後生嘅女人最吸引根本係常識&普遍現象
有咩好駁
曲定直?我分唔到
好認同 30歲仲要求呢樣果樣
正解
係乖乖女都正常途徑識男仔啦 點會又交友APP又SPEED DATING呀咪玩啦
大陸相體咪一鳩樣 全部都係剩女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞