(轉貼)25以上港女心態淺談

890 回覆
3923 Like 963 Dislike
意願?
如果用錢黎比喻
女就係唔應該亂洗自己本錢
男就係賺更多既錢

一個係消耗,一個係賺取

當然,你用意願黎講更係得

但而家係,一個讀完淨係中學畢業既人,去見要碩士畢業既職位,見唔成,之後就話全部公司都係仆街係垃圾
咁都有得標籤
唔關國家事,個個國家都有依類人,唔好一碌鳩打一船人
邊個話個女仔錯?
如果用外表作標準就係,女人價值就係青春
大部分人都以外表作標準

當然有才華同學識既女人更吸引

所以唔應該以一個標準去衡量人

但事實係,樓主遇到嘅女人都係用財依個標準去衡量男人
咁男人用返外表去衡量女人都好合理。
幾認同樓豬 到自己上位嗰陣就係搵後生靚女屌 結婚就係要搵返廿頭高質非N手西
傻雞 男女比例其實都係差唔多一比一嫁炸
點解交友app會出現十男對一女情況
唔係因為男人突然多左十倍呀
假設香港有十男十女
9個女人都搵到男人
但10個男人唔理有冇女
10個都去食女囉
你覺得交友app啲仔唔會食完就走?
唔信? 係呀交友app好多男人
你咪上去識下男人囉
睇下係咪十個食完你就走
篇文好正
死臭閪 買定姑婆屋啦
總結:我會keep住呢個勢,繼續flirt下啲女,因為好多女都係好cheap,聽到你話自己係ibanker已經一地水。約出嚟啱嘅我就食,唔啱彈比下個巴打。結婚?不了,我賺夠會去Ukraine揀個白滑大波,或者台妹都得,反正港女大部份都係弱智溝通唔到,我搵個俄文口音講英文或者講普通話仲易啲傾計

見到呢句好難唔懷疑樓主係分化撚
男人單身耐見到所有女人都係女神
女人單身耐見所有男人都係渣男
邊到有妹妹仔可以溝
落過老蘭既臭鳩仲想有女對你溫柔,嫁比你
諗多左啦
唔駛你靚仔啦,只要正常樣再加你所謂咁好嘅背境,廿尾3頭嘅女點會仲同你講數呀?
港男邏輯:女人都係雞
邊方面差唔多先
問你有冇車有冇樓可能個女人本身唔想搵過窮過自己,
搵樓主speed dating可能已經係將就左
響得咩平台識人咪代表你識到咩女
呢篇野睇到啲回應好正
睇得出班廢鳩個個都幻想自己30歲時係年薪500k usd既華爾街狼人
但事實都係果句,係順樣既唔洗捱到30歲,拖又未拍過,先黎去搵另一半,仲要嫌3嫌4
話唔想幫人埋單,都要睇下有冇人想比你埋單
覺得闊咪又係因為你碌鳩細,呢啲野相對架姐
樓主想係交友app識乖乖女
識唔到就上黎圍爐取暖
自己咪又係個d又要去outlet,又要買新貨既閪人
你中曬四樣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞