(轉貼)25以上港女心態淺談

890 回覆
3923 Like 963 Dislike
所以我已經唔將香港女人當係人
只是畜牲,動物而已
有錢咪當養隻狗咁囉

比d狗糧養住佢
重要野唔比佢做
唔比權力佢

好極了!
只是一隻狗姐,何必咁上心?
完全同意
依家有D女真係痴撚線
小弟唔鍾意D以前周圍蒲既女,班女吹撚到咁樣係貶低女性,我思想唔夠成熟、接受唔到人地過去、小氣
我屌你老尾俾你係差佬查案見到條友有案底你都會打醒12分精神啦
遲下咪講到我連唔鍾意粉紅色都歧視女性?

又話咩咁樣就係唔夠愛既表現,屌你啦!
咁你有幾愛男方呀?喺真愛既點解要求一定要有層樓呀,乜唔係同男方一齊打拼更顯得出你愛個男仔咩?
就係因為咁我以為就算天生唔洗買樓都唔會比人知
Speed dating 嘅女仔,唔等於大部分港女。尊重返唔該~

你咁好咁叻咁巴閉,做乜要去speed dating ?
人就好似鏡咁,你睇人哋唔好時,人哋都唔會覺得你好正lor
睇個名就知佢段野係廢話 毫無參考價值
斷章取義 捉啲點冇個中point 仲要活喺自己個妄想世界
妄想唔係唔得啊 但係你都要睇下環境先得咖 去其他地方搵班同路人一齊圍爐打飛機算吧啦
邊個係講事實 邊個係講死雞撐飯蓋 大家都心知肚明 又何必係到打飛機覺得自己係頂級天鵝肉 可以要風得風要雨得雨呢
我屌你老母啊
出現啦出現啦港女
俾人屌到西隧仲咁撚串咀
呢班撚樣講咁撚多廢話已經自撚貶左啦
含家產
g持g持
樓主做善事
港女!世界...世界...世界第...
我覺得呢個POST最正係可以引曬班臭西港女出黎comment一次過block尻曬班無腦臭閪
有冇諗過自己咩質素先會一直speed dating都遇到呢個質素既女
正常嘅女唔會去speed dating
我覺得雙方都好大怨氣
既然大家都咁唔妥大家,
不如放過大家
咪搵下其他國家嘅人做伴侶
佢有先算啦
睇佢都係啲做hr既老肥矮臭西
如果個女仔一直都真心對人
但都換來前幾任出軌
直至而家20尾
咁又係個女仔錯?
連登仔玩哂
臭史點度㩒到, 亞gill 都唔得啦
屌你啦 咩叫天職就係對女人好? 欠9咗你㗎?
我覺得第一個冇咩問題
我諗就係有經驗一齊咗好耐到最後發現原來大家對組織家庭同婚姻冇共識而分手
所以到之後先會早啲問定
免得又浪費咁多時間建立咗感情又因為呢啲事分手姐
呢位巴打心態都好有問題啫
用年齡去評論一個人嘅價值已經好有問題
成篇野水蛇春咁長
講嚟講去就係佢認為女人嘅價值係青春
每大一歲分數價值就跌一格
照你咁講
條女係咪要喺啱啱出世嘅時候先有資格同條仔講條件?

呢啲錯誤嘅價值觀只會令港女越近30歲就急住結婚
越急就越容易錯
咪撚再post呢啲咁撚樣嘅文教壞細路啦
終於有人駁咀, 但係連登講女權會比人屌到仆街, 鄧你慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞