(轉貼)25以上港女心態淺談

890 回覆
3923 Like 963 Dislike
認同 我都覺得有好多男人好廢
35歲前做唔出成績嗰啲99%成世都冇用
樓豬
啱呀 見到話屌得多變左無味香口膠果到已經知樓豬咩料 思想仲停留左係扑野係女仔蝕底呢個mindset
大佬呀21世紀啦 香港人喎點解我唔知清朝已經有ibanker
咁有料咪去溝翻十八廿二 不過就唔知有幾多妹妹仔認同你啦 人地十六就開始享受人生㗎啦

利申 廿頭 鍾意幾時扑就扑 有自己事業 樓主呢啲toxic femininity 鼓吹者+毒鳩送上門都唔要
連登仔:妹妹記住要潔身自愛
(條女唔揀佢)連登仔:眼角高港女正臭雞
仲有
連登仔:性格好但樣柒 要化下妝先有人要
連登仔:我追緊hon既時候 啲女人淨係喺度睇化妝品
是旦啦 平日一至五我都唔理呢啲po
係今日冇開市又未訓先9up下
極之我認為男女互相都要有自知之明
連登男人又唔好一味話女人係雞
Bk女人又唔好過分要求男人
情都未有,講結婚就真係本末倒置了
用歲數嚟衡量已經可以skip

如果條女要連登仔負責任就:女人扑野唔爽?憑咩要我負責?
如果女人自己享受扑野:正臭雞
樓主有魅力咪溝番d 18 22囉
鬼叫你無內涵 人地咪淨係睇得上你d錢囉

唔係幻想人地同你個中年呀叔交心呀
咁真心可以唔接
我又覺得市面上好多狗公
有時cheap到影衰男人
例如大部分廿歲尾女人接唔接受到廿歲頭男人
唔用歲數衡量笑死
呢個比喻一流
駁唔過就用極端例子,咁36歲先開始嗰啲就成世都冇用?
班二手老閪唔認年齡就係價值姐
骨氣!
所以咪用99%囉
得罪講句有幾多個35歳嗰陣搵一萬幾千
去到36歲以上就突然間搵五萬以上
你咪繼續拗囉
廢撚事睬你
真,好多追韓星去夜蒲的臭雞起到發爛渣
你個勢咁好,點解唔直接揾清純乖乖女嚟屌?重走去玩交友 app?見一啲你唔鍾意嘅港女?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞