(轉貼)25以上港女心態淺談

890 回覆
3923 Like 963 Dislike
原本寫嗰個係冇女要嘅死毒撚?
其實樓上好多人都有講過
交易角度黎講 你有錢啦捱到廿尾三十
可以搵個18 22靚妹
但人地貪你咩?你心知啦 係錢
靚妹睇上你唔同你講錢唔通講感情?
第時咪比帽你戴囉佢有左你比佢既錢可以去包番佢中意既大隻靚仔大jj仔仔
而你呢就為左娶「有價值」既女比人分身家
你呢個case呢 我其實就懷疑你應該有肥矮毒柒至少一個條件 先會得出30歲人都仲speed dating緊...仲要仇仇地公廁既女 唔知你為咩啦 我都同意交友apps唔小臭閪 但你咁計既話一係揀男人/一世單身/淨用錢玩女
得閒去建立下其他興趣識下d岩傾既女先喇
唔好下下speed dating 完覺得人臭雞依加上黎嬲嬲豬
重到令人好懷疑樓主究竟有幾成功
好少有成就嘅人會咁大怨氣 自怨自艾
樓主都係正正經經識番個女仔啦
其實我又覺得樓主唔駛開個咁既po 等於d女人話我地淨係中意樣靚身材正 我唔會反駁 因為男人就係咁 揀女朋友揀個唔正既係咪玩自己 慳番啖氣好過同個d女人糾纏啦樓主
新女權出沒注意

大部份26歲女人都唔會再諗住再拍拖拍返5-6年先諗結婚
所以你潛意識會叫你搵個可靠既男人(即係結婚對象)
所以你對下一個男人會有要求,相對地男人都會有要求

不過唔同既係男人普遍年紀愈大愈有市場(30-40歲係普遍既收成期)
女人就剛剛相反,雖然都有事業收成期,但年齡係硬傷

以上講緊普遍情況,當然有好多例外
睇得通
其實好多以前浦過嘅好識扮乖乖女
好多浦妹玩到20至23就收山
然後25歲嘅時候好多已經搵到好碼頭

反而真正嘅乖乖女
大多圈子細,內向,
唔識講野tum仔開心
所以好多25以上仲單身

篇文個作者應該會揀晒啲識扮野嘅前浦妹
好明白
而家26歲 事業上開始轉運
有自己鋪頭
同時又有大把on9港女埋身 呢d時候梗係中出即飛
污糟你又搞
兩性關係: 一買一賣
之但係真係乖女果啲無人揀喎

1女vs 9男 交友app真人騷
https://lih.kg/2408285
咪on 9啦 依家咩社會
你日日吹自己係ibanker收入幾高d女梗係同你講錢啦你都無其他嘢講認真d靚仔ibanker揸㗎靚車去中環一轉大把女埋身啦,洗你咁得閒又apps又speed dating之後上網數臭人咩
比你擇
要做過ptgf 既定 浦精
支持樓主

死港女
公廁麻,總有去公廁嘅需要
其實唔普遍
都係睇樣為主
靚嘅會睇落後生啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞