[有圖]電腦問題咁樣算係中毒定比人hack

1001 回覆
47 Like 2 Dislike
屌 win10用家
長期開自動更新會唔會有問題
裝哂所有update , full scan過部機1次
希望冇事la
可以做嘅都做晒
今鋪個hacker發囉
10%人比錢既話

捉撚硬
$300 bitcoin

砌過部 1Bitcoin都唔洗

早排 windows先話5月頭定4月尾個pitch有漏洞
叫人唔好裝
可能關呢樣野事
利申知道個消息即刻停左更新
叫人唔好裝
可能關呢樣野事

依加係你無更新就中招
叫人唔好裝
可能關呢樣野事

依加係你無更新就中招

win 10都係?
之前係話defender有bug
公開叫唔好更新
叫人唔好裝
可能關呢樣野事

依加係你無更新就中招

win 10都係?
公開叫唔好更新

早一兩日有個更新 乜都搞掂晒啦
叫人唔好裝
可能關呢樣野事

依加係你無更新就中招

win 10都係?
公開叫唔好更新

琴日最新update左 我咩事都冇
今次真係好癲
$300 bitcoin

係價值300美金嘅bitcoin
佢使用個漏洞好似係3月尾已經patch左,變相只要唔係Windows 10 Creators Update 大部分都有漏洞
佢使用個漏洞好似係3月尾已經patch左,變相只要唔係Windows 10 Creators Update 大部分都有漏洞

自動更新
唔明點解仲有人問做唔做安全更新好
上次中毒既遺像,佢會鎖左你所有圖像文件壓縮檔
無down野,只係熄左阻擋廣告幾日有裝nod加win10自動更新

快啲叫用Mac既朋友幫手down個更新檔啦
大家用開咩免費防毒
我細佬都中左
佢download photoshop crack version, 隔無耐Saw入面隻killer 彈左出黎嚇死佢

屌 我都係咁中
好彩部腦新買 重裝算數
https://intel.malwaretech.com/WannaCrypt.html
實時睇邊度中毒

屌,俄羅斯同支那鬥多?

俄羅斯已經冇出 係咪差唔多中晒啦
依家係中國同加拿大多
啱啱又見到個香港
其實用部安全既win10機 down返堆更新檔去未更新既機(離線) 更新左味無事lo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞