[有圖]電腦問題咁樣算係中毒定比人hack

1001 回覆
47 Like 2 Dislike
想問會唔會lock埋google drive d file 嫁?
想問會唔會lock埋google drive d file 嫁?

接實
molamola
同埋想問下中wannacrypt既人係有冇用router
如果真係因為smb public左搞到咁 唔係多數router 堆port都唔係對外開架咩

ONOO

做乜鳩改左名

Skype仲未入得返

撘單問mac有咩防毒掃毒軟件推介

做功課成日咩網都要開入去搵資料怕中伏

咁你買mac黎做乜? 用返windows啦
同埋想問下中wannacrypt既人係有冇用router
如果真係因為smb public左搞到咁 唔係多數router 堆port都唔係對外開架咩

ONOO

做乜鳩改左名

Skype仲未入得返

玩得外掛多 依家我要研究防外掛 食撚哂屎

接實

咁我唔識嘛
有用Router睇下自己有冇亂開DMZ啦 DMZ唔識set真係唔好亂開
連登仔好好笑

成個Post得樓主有圖
之後個個都話中左

又話成萬蚊機怕中毒
講到粒Cpu會壞撚左咁

佢諗住曬佢部機要成萬蚊姐

會呀 密碼都改埋

molamola

RIP

Cerber就你自己問題啦 亂開某個file / flash

話左唔中樓主講果隻 都會有其他

頭先有人問幾時先安全

係冇最安全

會呀 密碼都改埋

我個google drive 係link 左係個folder 唔係網上版
cnn 報緊 hackers 用呢招攻擊 100 個國家

會呀 密碼都改埋

我個google drive 係link 左係個folder 唔係網上版

咁應該會

會呀 密碼都改埋

咁應該會

如果有version到既話,仲有機會拎得番既。。。。
其實好人好姐做乜要熄自動更新

Windows不是正版

係 windows update 太煩,會係你打緊 doc 未 save 時 reboot
一般勒索病毒都係要成功昆到你裝佢啲野先得
Btw, 之前台灣有人中左毒
之後sent email 俾綁匪問可唔可以減價
最後又真係減到
樓主可以試下

盜亦有道
88 一係比錢救file 加密曬
砍掉重練算喇
一般勒索病毒都係要成功昆到你裝佢啲野先得
Btw, 之前台灣有人中左毒
之後sent email 俾綁匪問可唔可以減價
最後又真係減到
樓主可以試下

盜亦有道

仲sd email 過去
可以再食過 翻尋味
長期客仔
熄柒左個SMB 1.0就冇事
入Control Penal 簡程式和功能 撳開啟或關閉Windows功能
tick走SMB 1.0/CIFS 檔案共用支援

Win7.....冇E個選項ge ??!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞