[有圖]電腦問題咁樣算係中毒定比人hack

1001 回覆
47 Like 2 Dislike
我所有.exe尾既全部開唔到

師兄頭先先中毒定中左好耐,頭先打完機睇下連登覺得好恐怖

琴日無問題

師兄?
返U汪香土啦
仆街好撚驚自己中毒,部機砌左成萬蚊,聽朝一早去買防毒
Mr.A
防毒軟件而家好撚平,唔好一年慳果幾十蚊,然後中毒搞到自己煩到仆街

買黎引毒

買左求個安心姐

我而家唔用防毒先安心左幾年
仆街好撚驚自己中毒,部機砌左成萬蚊,聽朝一早去買防毒

成萬蚊關咩事?
唔知norton 檔唔檔到呢
上個月先更新過windows10 ,但係個個星期都搵link睇波搞到好驚
之後sopcast已經傳過一次好過今次acestream都玩完埋

用adblock+小紅傘+無上開咸網(手機睇)

琴日無問題

我想問下.exe尾全部開左 無反應
有無辦法解決?上網同打機無問題

update windows先啦你有野擋住
上個月先更新過windows10 ,但係個個星期都搵link睇波搞到好驚
之後sopcast已經傳過一次好過今次acestream都玩完埋

adblock對今次隻毒係冇撚用
用360以毒攻毒得唔得

點解咁多人中途入黎話中毒
樓主宜家狀況係點

究竟有冇咩新方法解決呢啲綁架病毒

其實係琴日(12號)先開始大爆發,
不過之前主攻歐洲,可能香港都中左零星,但踩入今日(13號)之後變左全球出事,包括香港

Norton用家 x2

adblock對今次隻毒係冇撚用

唔好撚睇網上波,全部都有毒,係全部

手機其實會有咩毒中

an機見過fd中
瘋狂下載唔知咩apk
刪完識自己dl

手機其實會有咩毒中

win7
上次更新 2014/12/13
無事

即刻更新先

點解咁多人中途入黎話中毒
樓主宜家狀況係點

究竟有冇咩新方法解決呢啲綁架病毒

其實係琴日(12號)先開始大爆發,
不過之前主攻歐洲,可能香港都中左零星,但踩入今日(13號)之後變左全球出事,包括香港

我覺得係一早中左set時間爆
好在有開住windows defender
adblock呢D基本
更新埋蚊線先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞