[有圖]電腦問題咁樣算係中毒定比人hack

1001 回覆
47 Like 2 Dislike
終於更新完
睇落冇事
屋企電腦真係重裝算數
公司電腦無backup的話個it狗應該炒得
ransomware 交左錢都唔一定會幫你解
唯一有效解決方法就係重裝/reload返backup
但首先你之前要有backup

RAID0 RAID1呢類?

比錢咪算好
見過有人要打機打到指定分數
東方韓狗
屌佢老母連佢自己都唔到10億分

呢個好好笑
不過好易就解到(好似係)

個作者出左解除嘅檔案啦
我諗佢唔係有心掛,都唔係為錢嘅
好似係意外流出?

https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1491718944.A.D78.html
作者都中招
正在下載43個更新 共0KB 已完成0%
我諗緊應該由佢呀 定係熄機呢

我都唔知檢查更迎檢幾耐

我好認真答,
較舊既Windows7要手動裝個唔知咩先可以用佢個windows update裝更新

否則永遠都係0%
自己Google
ransomware 交左錢都唔一定會幫你解
唯一有效解決方法就係重裝/reload返backup
但首先你之前要有backup

RAID0 RAID1呢類?

比錢咪算好
見過有人要打機打到指定分數
東方韓狗
屌佢老母連佢自己都唔到10億分

呢個好好笑
不過好易就解到(好似係)

個作者出左解除嘅檔案啦
我諗佢唔係有心掛,都唔係為錢嘅
好似係意外流出?

又會咁好心
裝多個後門方便日後出入

見人驚到要斷network
想問下可以點處理我依個lan線既問題

話說好耐好耐之前拉左線入房
但係就冇落到lan port果個蓋
結果我咁樣用lan線上網上左幾年
想問下可以買返個蓋
個蓋叫咩名
好彩用mac機
好彩用mac機

時辰未到姐
一開chrome .....Microsoft惡意軟體移除工具 - 重設chrome ...

我應該點做好?
正在下載43個更新 共0KB 已完成0%
我諗緊應該由佢呀 定係熄機呢

我都唔知檢查更迎檢幾耐

我好認真答,
較舊既Windows7要手動裝個唔知咩先可以用佢個windows update裝更新

否則永遠都係0%
自己Google

試左 手動更新package 會show 正在搜尋這部電腦上的更新
又係唔知搵幾耐
MacBook pro bootcamp裝左8.1 無update過驚都未驚過
屋企電腦真係重裝算數

想知今次有嘰多IT狗要孭鑊
屋企電腦真係重裝算數

想知今次有嘰多IT狗要孭鑊

IT狗做到嘔
連登仔好好笑

成個Post得樓主有圖
之後個個都話中左

又話成萬蚊機怕中毒
講到粒Cpu會壞撚左咁
其實將重要既檔放入system32可唔可行?
始終ransomware一定唔會crash左你個os

如果我係寫ransom ware 嗰個 我會掃晒指定文件格式再encrypt 而唔係指定location

連登仔好好笑

成個Post得樓主有圖
之後個個都話中左

又話成萬蚊機怕中毒
講到粒Cpu會壞撚左咁

成班友係連基本電腦知識都無
屌資料唔重要format哂佢咪又一條好漢
關你部腦幾錢咩事
又唔撚係中毒毒到落bios
係加密勒索呀
我部電腦成日自己down firefox
但係假firefox嚟

除左指定影響os operation之外既全部encrypt
答唔答到你
MacBook pro bootcamp裝左8.1 無update過驚都未驚過

你bootcamp有冇整到可以access同edit mac嗰邊嘅file先
連登仔好好笑

成個Post得樓主有圖
之後個個都話中左

又話成萬蚊機怕中毒
講到粒Cpu會壞撚左咁

話中毒個d
一人影一張相黎睇下先啦
連登仔好好笑

成個Post得樓主有圖
之後個個都話中左

又話成萬蚊機怕中毒
講到粒Cpu會壞撚左咁

成班友係連基本電腦知識都無
屌資料唔重要format哂佢咪又一條好漢
關你部腦幾錢咩事
又唔撚係中毒毒到落bios
係加密勒索呀

勒索你隻火牛等佢放出強勁電流燒壞你粒cpu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞