[有圖]電腦問題咁樣算係中毒定比人hack

1001 回覆
47 Like 2 Dislike
好彩e幾日有工開,冇時間打機
如果mac唔會中蘋果又勝一仗
股價又升

其實mac用家一成都冇,正常都未搞mac既,但係唔排除個作者想挑戰難度出埋mac版

雖然都係少但身邊越黎越多朋友用mac

我係咁叫人買mac機

Apple

利申: 自己用緊imac, the new macbook, 細妹又係用macbook

其實你唔洗講埋你阿妹

唔撚關事
手機download野會唔會都出事

你手機係咪用Windows?
成年幾冇window update過(15年10月)
Up唔update好?
Update完會唔會好啲?
好淆

而家所有download都唔好搞

即係點?
唔好Update

直頭唔用電腦啦

咁仲up唔update好?

比我就唔開機

冇dl野避唔避到?
純上HKG , LIHKG , fb , twitch , twitter
Up唔update好?
好淆

即係點?
唔好Update

直頭唔用電腦啦

點解電腦會有事但手機冇事?

因為黑客個目標係電腦
屌我都中咗
仲要好似話最新型嗰隻
唔知點好
冇download野 就咁係桌面
沖完涼wallpaper轉左就心諗仆街啦
Up唔update好?
好淆

即係點?
唔好Update

直頭唔用電腦啦

咁仲up唔update好?

比我就唔開機

冇dl野避唔避到?
純上HKG , LIHKG , fb , twitch , twitter

我唔清楚
我都好耐冇開電腦 九成時間iOS
但係早排個frd中左先係咁留意呢d野

有冇咁撚恐怖呀屌
比人加左密,巴哈好多人中招,上迷網禁廣告

咩係迷網?

唔會禁一下廣告就奶野個wor,一係browser廢比人騎挾,一係比人呃左裝錯野
政府部門全部用windows

Iphone行緊iOS 10.3.1 有用緊Adblock 表示it白痴好驚中招

.....你又真係答架wo
公司電腦中過一次 睇住d檔案一個一個咁鎖 我即刻啪大制熄機 聽聞d毒會經router傳去其他電腦 中左記得拔lan線

咁根本避無可避wor

有冇咁撚恐怖呀屌

有無咁多人中
問手機會唔會中果d應該電腦中左架喇
唔洗再問

有冇咁撚恐怖呀屌

仆街

今日上過會彈廣告既線上av網

好彩熄機之後都冇事

但係都好驚

有冇咩software可以下次開機即裝

有冇咁撚恐怖呀屌

痴線

Iphone行緊iOS 10.3.1 有用緊Adblock 表示it白痴好驚中招

.....你又真係答架wo

佢都利申左it白痴
原來自殺條友係防止黑警中毒先整走條Lan線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞