[有圖]電腦問題咁樣算係中毒定比人hack

1001 回覆
47 Like 2 Dislike
哇屌 好彩AVAST擋到
比人加左密,巴哈好多人中招,上迷網禁廣告

咩係迷網?

小學生?
又黎
前幾日先又一單

知唔知點解決
又黎
前幾日先又一單

有冇解決方法

咩係迷網?

小學生?

我係AVAST擋左然後GOOGLE得巴哈有RESULT
睇巴哈見到有人又係AVAST擋左

咩係迷網?

小學生?

未聽過
problems?

咩係迷網?

小學生?

紅色迷惘高達

【討論】"勒索病毒"集中串
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=60076&snA=3938828

咩係迷網?

小學生?

AVAST 防毒軟件?
幾錢?

Free
有重要資料就比錢解
冇就洗機算啦

咩係迷網?

小學生?

AVAST 防毒軟件?
幾錢?

認真windows10果個擋唔擋到
冇裝防毒
有重要資料就比錢解
冇就洗機算啦

比左都唔會有呀?

逐個file計錢
今日有好多人集體中毒
我同fd打緊機兩個同時間彈出畫面
就話中左毒

我個fd都係咁好彩我冇事 佢都係同我打打下機中咗毒

咩game
有重要資料就比錢解
冇就洗機算啦

比左都唔會有呀?

600比特幣喎
知唔知有幾貴...
上網睇係8467335.18 HKD
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞