[有圖]電腦問題咁樣算係中毒定比人hack

1001 回覆
47 Like 2 Dislike
其實好人好姐做乜要熄自動更新

好多人手機電腦乜都唔更新,又冇用防毒
見話w7 w8今日(13號)已經出左更新檔修復個漏洞
話w10冇呢個漏洞咁話

又有人話 win10都奶野
搞到我都怕冇撚晒D咸片

win10唔中呢隻都會中另一隻

我之前試過咁 但我無理佢重新開機 之後又無事

假malware ,出個Spinners 話你中毒

佢仲要有把人聲講英文叫我唔好熄機 唔係會無晒資料之類嘅嘢 不停講 嚇死

我都間唔時彈出黎,究竟係乜鳩黎,得個煩字

你上咩網呀

Windows不是正版

diu最開頭上Win10的話佢都無show呢句啦
死就死啦 我決定更新

周街搵個用iOS既港女/Mk仔 睇下佢app store個badge係咪有百幾二百個
ransomware 交左錢都唔一定會幫你解
唯一有效解決方法就係重裝/reload返backup
但首先你之前要有backup
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=60030&snA=461840&tnum=13
Win7 & Win8.1 手動Update

控制台\系統及安全性\Windows Update\檢視更新記錄可以睇自己Update記錄
我就前日已經Update到KB4019264
要更新到幾時先安全

Windows不是正版

diu最開頭上Win10的話佢都無show呢句啦

其實最主要點解熄左佢

因為試過做做下野比佢逼你5分鐘內強制熄機
要更新到幾時先安全

更新到變左MacOS

周街搵個用iOS既港女/Mk仔 睇下佢app store個badge係咪有百幾二百個

呢樣真,好上次用whatsapp個視像,個個都未更新,全部用唔到,唔係一日半日既事,成日好想幫佢地更新 我一唔更新就唔爽
要更新到幾時先安全

更新到變左MacOS

要更新到幾時先安全

Up to date
中毒+比人hack

RAID0 RAID1呢類?
要更新到幾時先安全

更新到變左MacOS

Mr.A
要更新到幾時先安全

道高一尺魔高一丈呀

呢樣真,好上次用whatsapp個視像,個個都未更新,全部用唔到,唔係一日半日既事,成日好想幫佢地更新 我一唔更新就唔爽

根本好多買黎都唔識用 淨係打電話

Microsoft Windows惡意軟體移除工具 - 2017年5月求重設你的設定。

佢要求重設首頁,搜尋引擎,停用plug in ,...
所有野delete哂....

重設 定取消好?

重設左係味安全D ??

有冇巴打解答到

RAID0 RAID1呢類?

比錢咪算好
見過有人要打機打到指定分數
要更新到幾時先安全

道高一尺魔高一丈呀

裝Linux
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞