買電視機 / 換電視機 集中討論區 (29)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
價錢問題呀巴打😄😄😄😄 仲平過佢地度買😄😄😄
無喎 可能因為我目標清晰 直接呢部 5分鐘內完成交易 佢好好咁啵 但部機都要月尾先有貨
入牛個條都係8字頭
有冇巴打放HW-Q70T soundbar?
隻火牛後面都係插八字尾
Q80T水黎
咦 原來是咁 on9左
有呀 70T
冇所謂, 我純粹問下
多謝師兄推介😄😄😄😄😄 你覺得需唔需要加soundbar 但我又想電視控制埋個soundbar😂 係咪要用番sony最好
如果唔夠BUDGET, 就買HT-X8500 $2790
如果再窮D, 就買DENON DHT-S216 $2030

如果再窮D, 就買2手 SONY HT-S200F $1000
Sony駁Sony有好處,少d software 或者兼容問題
好似我sony tv pcm 出jbl9.1 soundbar 會有問題
見到百記KD-65X7000G 65" 4K 特價
想問無乜要求嘅話係唔係都ok?
請指教
幾錢先, 呢部封閉OS
好似一萬有找
我有個google chromecast應該頂到
巴打要平不如買水貨, 真心推薦, 蔗渣價錢, 燒鵝享受, 系統同行一樣, 價錢平大約50%, 以下款行貨賣$15970, 畫質級數比X7000G高3級, 同X8500H同級
有興趣可以FACEBOOK搵盛澤影音, 可安排送貨, 裝機, 掛牆(有掛牆架買), 10天有壞包換

Samsung 65Q70T 水貨
$7280
1. 100HZ 廣色域量子點 VA PANEL, 對比度高(7000:1), 黑位更黑, 顏色更豐富, 可視角稍差, 畫面順暢
2. DUAL LED 背光增強色調, EDGE LED
3. 有AirPlay 2
4. TIZEN OS系統, 多APP
5. 有eARC, 可以回傳高清無損音訊去SOUNDBAR
6. Quantum 4K 影像處理器
7. HDMI 2.1, 支援4K120, VRR, ALLM
8. 兼容Dolby Atmos
係幾抵屌喎
我依家用緊果部都係水機
用到想換都未壞
多謝巴打推介
好多巴打已經享受中

如有需要就搵盛澤安排, 服務幾好
想問下有邊部水機性能似sony x9500h 55吋?

本身想買呢部但萬四五蚊又好似太貴
SAMSUNG 55Q80T
$6450
爸打你係去門市定打電話訂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞