買電視機 / 換電視機 集中討論區 (29)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

水貨係咪姐係無中文/appstore個d?
水貨經鋪頭轉區後系統同行貨完全一樣, 有齊YOUTUBE/NETFLIX, 有APP STORE, 有繁體中英文介面, 完全冇大陸APP, 同你買行貨一模一樣
通常幾月會出呀?
姐係唯一唔同只係保養?
點解上price.com 行同水價爭咁遠
4-5月掛, 我講下姐, 到時初出又可能貴架啦, 巴打冇咩要求淘寶Q60T算啦, 早買早享受
YES
香港地租金, 人工, 保養成本高

不過唔係隻隻牌子水貨都好, SONY水貨我就唔建議啦~
畫面級數: Q80T>Q70T>>>>TU8000
原本諗住淘寶架喇,但見計埋運費都差唔多2000,想搵盛擇買,但盛擇無貨
其實香港地區同大陸地區個FIRMWARE係一樣, 只係FACTORY MODE有得改地區做HK, 系統就會因應地區設定出番該地區既語言, APP, 所以FIRMWARE係冇改過.

第日系統更新都可以, 基本上用內置系統更新就可以, 急既可以用USB
咁咪自己淘囉, 反正你都要淘埋D電源線, 咪一次過集運囉

而後置無線喇叭SWA-8500S就建議去豐澤買, 都係$890行貨
4000幾真係幾吸引, 真係臭手壞左都唔肉赤
另外系統更新唔會影響地區, 即係一經轉區做香港, 唔會因為系統更新而變回大陸地區
Thx,諗緊55Q80T
係擔心保養問題
55Q80T行貨細鋪賣緊$11200, 大鋪賣緊$14980跟$1500 COUPON

你可以WHATSAPP問下盛澤日後如果有壞係咪可以報價維修

不過水貨壞左都預換機

電器野壞唔壞好多時睇手神彩數, 同埋使用習慣, 真係咁唔好彩壞左你買過部同款先等於你買1部行貨
你自己WHATSAPP問佢啦, 佢地又NICE, 我又唔係佢地D人
應該都係訂金+貨到現金付款架啦~細鋪就唔好預用信用卡啦~
我知你係路人啦
我只係幫你地, 提供意見比你地, 我試過幫巴打問價, 比佢地問係咪行家係咪間諜

所以我只提供意見及聯絡方式,唔會幫你地聯繫, 以證明我唔係打手, 唔係佢地D人, 完全冇利益關係
如果怕輸唔起咪試下55Q70T先囉, $4640香左都唔傷啦~
我都係wfh用埋黎做電腦moon一日開14-16個鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞