買電視機 / 換電視機 集中討論區 (29)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
深水埗AVOUTLET?
唔知呀,係咪avoutlet同compumark system都信得過
另一間hd life呢
3間都可以
多謝巴打詳細資訊會再同屋企人考慮下

另外先想問下內置嗰啲嘢,早兩日問個sales話sony行google play,samsung就有自己個系統download app咁,仲有無咩大分別?同埋samsung啲新遙控無數字會唔會比較難上手?
無咩大分別, 基本串流APP都有

新遙控要問其他巴打, 我自己都係用SONY

去馬X9500H啦, 2021年X95J唔會再有49"了
遙控我用上下制轉台好快好暢順
撥上去唔放手就會一路去,唔洗逐下㩒
或者你可以去門市試下先
係你對眼有事

你睇多陣就知道好快攰
應該要加火牛取電, 如果格式支援應該冇問題
你可以自己試下
你係普通HDD嘛? 不是SSD?
HDD肯定要加火牛取電
NO, 又唔係SAMSUNG
SAMSUNG都要特定SOUNDBAR加電視先可以, 唔係部部得
Bose隻soundlink mini2都唔平, 扮咩窮撚
你地平時說咁睇電視 會唔會開埋soundbar?
買左咁多電器 唔知黎緊電費單會幾多錢
爭得幾多吖
我就係唔知爭幾多
你夏天唔好開冷氣好過啦~
依家電視日日開12個鐘咁濟
你唔洗返工架咩?
睇到盲撚左~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞