[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#56

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
但好多人話VG289Q 色水唔好
第一次dell到買野 用信用卡比錢都要幾日確認點解可以咁on9
仲要第二日特登送張環保貼紙過黎 好有錢?
睇中左XG27UQ, 查過有巴打講話加少少錢買amazon PG27UQ(我搵唔到咁平)究竟係咩一回事
PG27UQ 行貨15K
Amazon 冇貨好耐
唔該巴打
巴打咁 20K 27吋內 最好選擇係 PH27UQ? 無視我D EIZO先
我都搵緊dell買野,佢要你比咩資料佢
利申諗住就咁入數,唔用credit card
點解Q27G2S官網搵唔到資料
就咁平時一樣入果d野 之後官網個chat問左佢做緊咩優惠價 email返個單編號比果條友 之後就email溝通
我就搵左sales之後email叫我比地址電話,冇經官網怪怪地咁
咁大鑊 但我自己覺得mon 400 usd差唔多啦
電視4K 4x”先係咁上下價
再貴我就等下執平嘢算
同埋買果時要入sales名
之後係咪email quotation比你簽名?
可能唔同sales唔同做法掛
但我望過實物 唔覺得差
yes
仲有隻PA27UCX 2499USD
miniLED backlight
香港有冇? 我見google搵唔到

要係外國買
咁唔諗了
我都係,過幾日仲未有email 確認,我仲要訂u2720Q,價係4350,今日無聊問另一個sales 佢開4299畀我我頂
仆街難得下星期先有人等收貨 早知就知d落訂
總之問多幾個Sales,原來個個唔同價,但係而家放人飛機又好似好仆街咁
果幾10蚊 跌都跌左啦 我貴你少少咪又咁
想買個入門4K60 Moon for 50%打機 50%睇片/做其他野,下面三個有冇邊個推介?
ASUS VG289Q
LG 27UL500
*** LU28R550UQCXXK
我睇外國既review理解應該係asus小勝lg,自己暫時亦比較鐘意asus呢款。***果款唔係太搵到唔知點解,有冇用家分享下
好似得一個hdmi接口...如果想插ps5同pc,咪好麻煩?
PC緊係用Dp啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞