買電視機換電視機集中討論區 (22)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
唯有寄望出年有
都唔明反而更高級嘅X95H反而冇4K 120Hz
你係邊度搵到料咁勁
我想知9500H會唔會有apple tv
係OTA定USB?
一陣睇下OTA有無先
冇就等佢推送先up
OLED我怕燒印
特別係我老母好興開住電視瞓
SONY BRAVIA X9500H, X8500H, X8000H, A9S, A8H, Z8H
SONY BRAVIA X9500G, X8500G, X8000G, A9F, A9G, Z9F, Z9G
行貨更新已經係今日推出

1. Improves general performance of the TV
2. Resolves an issue where intermittent No Sound from Sound Bar while Watching Netflix/Amazon
3. Adds support for the 4K 120Hz signal format to allow for PlayStation®5 compatibility (Only applicable for Z8H and Z9G series only)
4. Adds support for Apple TV App
我用USB手指
岩岩開機見到右上角彈左有可用更新出黎
OTA update緊
A9S啱啱更新有
OTA上次都無咁快
巴打等你用後報告
Feel 唔到分別,設定畫面分類好左
未update既唔好update住
伏已中

個signal info 1分鐘就同我彈一次出黎
冇事

我更新完有重設洗機
巴打邊部機?
A1
而家要熄左個signal info
大更新就重設啦
除左維修之外唔洗機了
要裝返晒啲app好煩
我有啲用開既app要sideload先裝到
重設係邊度按
即係變返新買電視機咁?
係,factory reset返到新機一樣。好似電話咁,想順每次升完android就要做一次factory reset
想問下各位ching
筆直有限,屋企得350尺左右
想買部40/43寸既4k tv
暫時睇中Panasonic 40HX700H,同罪大43x7000G
有無人可以俾小小comment?
Home---設定---裝置偏好設定---重設
budget?
Panasonic 40HX700H比較好
想問啲其他app(例如netflix)既帳號係咪只要有設定google帳號同步
就算電視機重設咗之後登入返google帳號就有返哂其他app既帳號
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞