買電視機換電視機集中討論區 (22)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
我會選9500H,全面D咩都有又有Dolby Vision
同價錢,買49x9500h好,定係55hx900h好
得頻道2個字係殘體 唔鍾意用電話都控到
49X9500H好
今日裝完部Q80T後就按原來d線駁返去試機,唔知點解經音效光纖駁去av receiver 出,明顯覺得細聲左,另外以前行 THX出到聲,依家就連聲到冇埋,聽日再慢慢試真d
如果買9500H仲洗唔洗加sound bar?
點解唔用HDMI駁earc去av amp?
追求靚聲要
我就按原先d線駁返,改駁法真係要搵日的起心肝去跟返櫃下邊d線,都幾大工程
請問sharp部50吋c50bk1x買唔買得過,普通睇下波/netflix ,未必會打機
當佢大陸製普通電視睇應該ok, 唔好當佢係以前既日本SHARP, 當買個50" MON
咁係咪50hx700h會好d?? 有5年保
比我選會要50HX700H, 起碼自家野, 唔係OEM
係邊間買?
今日係best of the best 買左
試好冇問題先比錢
老闆娘好好人 好多人都有耐性
建議比$150人裝 裝到腰痛
最後買左q70t
夠哂用 netflix 4K YouTube airplay都非常方便
老豆老母都冇炸型
好過之前2皮幾買部日本組裝Sony
係 佢同我講解左好耐
即場開機試 自己渣車番屋企裝
我當時問過Samsung同行貨功能完全一樣
連介面都轉返香港有晒所有app (黃viu netflix Apple TV YouTube等等)
遙控都係冇殘體字
如果Sony就冇play Store
電視字幕轉一次台就要再開一次
兩老要睇好麻煩 又貴2000 最後買左q70t
我部單門車放到65吋 笑死
睇post 76 Sony 9500 睇藍 viu有災情
不過都可以用 firestick 呀 Android TV box 解決
友和啲CS差到爆,幾個鐘先覆一句甚至第二日先覆,電話又無人聽,送貨同安裝又要分開約,之前喺佢度買咗部電視但前後搞咗幾個禮拜先有得睇
多謝師兄講解
水貨價錢平成一半
但得10日保 有d淆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞