買電視機換電視機集中討論區 (22)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
想買 SONY43 "8500H 請問邊到最平? PRICE.COM ~5880$
80T啦

試試上圖,鋪頭位哥仔好人主動送多條英式插頭電線
一於做佢! 仲有冇eARC依樣野,可以一遙控搞掂埋隻soundbar
49X9500H行貨,乜都齊
屌你咩mon太薄
有圖正
av outlet
想買部65'
屋企部SONY HX850 四條邊起印
我見到 Philips 65PUD6683/30 賣4000左右好撚吸引
係咪有咩問題
唔打機,只係睇電視/間中AIRPLAY/NETFLIX
BUDGET 大約10000左右
但平就OK,冇咩要求
其實點解panasonic對比

sony LG samsung嘅電視

好似好少人討論咁??

係唔係技術上比另外嗰三間真係差一皮??

而且panasonic有五年保養
80T有earc,但是唔關搖控事

理論上同牌子可以一搖控控制埋soundbar音量
好的 唔該哂巴打們
因為冇airplay, homekit, chromecast

頂級LCD型號又只有EDGE LED

其實HX900H唔差
LG除了OLED其餘不用討論,垃圾機
學到野了,thx
Samsung 65Q70T 水貨 $7450
Samsung 65Q80T 水貨 $11800

以下鋪買
Best of the best
盛澤影音

Samsung 65TU8000行貨 $11380
Avoutlet

65" $10000選擇不多,因為65"特別貴,所有牌子都係

Philips應該係大陸貼牌機黎
可以
想問Samsung 有冇邊度支援wifi 6?
買水買高階啲
中低階買行唔貴得好多
幾錢?
係咪遙控無電呀?
就快扯盡個反應係會變到好慢,我個支都係咁
換電即刻爽返晒
平平地的話

***既tu8000 vs p記既th-43gx600h

應該點揀好??
分別又喺邊,thx
岩呀
其實我都要多謝罪大閹割左部43X85G
所以出廠仲係7.0,仲有得multi tasking
如果之後啲update唔會令我有返Dolby Vision或者AirPlay個啲我諗到佢打柴都會keep住個7.0
有冇巴打留意過Sharp部android TV 4T-C60BK1X,見到10k唔使有60吋4K仲要日本製好似幾吸引
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞