買電視機換電視機集中討論區 (22)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
Sony 49X9000H: X1 影像處理器, 100HZ VA PANEL, 直下式32分區LOCAL DIMMING, 有Dolby Vison, Dolby Atmos, AirPlay 2, HomeKit, Chromecast, 完整支援PS5

9000h有49吋?
Lm
ching請問你最後買左q70t幾錢
同埋包唔包上門?
我自己渣車去 上門唔清楚 你WhatsApp 問
唔該曬你
我想問多句 你q70t個stand 係兩隻腳 定係就咁打橫一個座?
打橫1
如果有人手上有部A9S或者A8H,可以試下校下個色,整走嗰種味精色
Stepmic 巴
想問多樣 應該今日去買Sony X95H KD-49X9500H 依款架啦 49/55
係咪兩個size都可以fit到ps5架?
因為ps5個po有巴打話冇hdmi 2.1
係咪到時要自己買埋線?唔太熟依啲希望唔好介意
55q80t 水 6780

65q80t 水 貴4000蚊??
9500 無2.1
一係買9000 一係等新model
邊到會有水貨買?
best of the best/ 盛澤 / 深水埗 / 淘
唔睇電視台可搏吓美森
LG CX48 依款好唔好?
打錯
49X9500H冇HDMI 2.1,打PS5最多行到4K60fps,行唔到4K120fps,同埋冇VRR功能,VRR可減少打機時畫面撕裂現象,即係=電腦既Freesync,G-Sync,以上2個功能打
fps就明顯有用,因為打FPS槍game畫面要快速移動,如果要以上2個功能,就要買55X9000H,佢先可以支援哂

就算冇HDMI 2.1都打到PS5,係用唔到以上2個功能

畫質上X9500H好過X9000H,因為影像處理器級數唔同

買PS5跟機已經有埋HDMI 2.1線,唔需要買
65Q80T水貨印象中好似要$11800
facebook搜尋best of the best,或者盛澤影音
少睇電視台既話好

畫質非常好,係怕燒印

LG CX48有HDMI2.1,完全支援PS5
唔知點解55"平過49"
講緊邊部呀,大佬
一搵Z9D就見到
Vertical Banding
如果香港買出現呢D應該又係比人撚到無得換
三叔都有
咪q80t
我搵唔到49Q80T水貨幾錢,price冇寫,不過49“得50hz搵鬼買
用黎睇戲睇波同ps5
咁你prefer邊部??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞