[細底係原罪] M43呢邊報到

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
其實o記同p記個發色係咪有唔同?

因為本身有支4/3 1454, 想入部GX7玩吓

1454要version ii先support CDAF

係咪二樓. Digital City?

冇單係手唔記得名、應該係二樓直行到尾右上角好足白燈全間賣Olympus個間

係啦. 個間行貨長期靚價

果間信譽ok嗎?
如果ok我出去睇下咩價位em5 mark 2,想入手
有冇巴打近排買過可報價?

10k內

補充返個價連鏡 同埋我會拍片

g85 + mic(我係taobao買得勝 sgc-698,幾唔錯,有+20db) ,
鏡睇你要大光圈定zoom
12-35 2.8 2手 3.2k 全新水4k
20mm 同45mm一樣好一平

唔知會唔會好大部
聽日去睇下先

渣左上手係好撚正 連拍 手感都好正 等佢平d就會入手

渣左上手係好撚正 連拍 手感都好正 等佢平d就會入手

天價m43

如果不用hi res function ,我買GH5 仲好
利申EPL7 AND G85 用家,而家好夠用
入左部EM5一代重新入坑
嗚呀 12-40全嘅水貨4000頭咋

上星期係星際全間都賣O記野個間買12-40行都係48XX. 個晚落毛毛雨個職員費時我行黎行去禁錢、EPS, Visa都當現金價

我上星期日都入左支二手 36XX

巴打邊度入?

巴打邊度入?

二手
應該周圍都有

巴打邊度入?

二手
應該周圍都有

唔該哂

巴打邊度入?

二手
應該周圍都有

唔該哂

一手應該好撚難搵

二手
應該周圍都有

唔該哂

一手應該好撚難搵

唔係呀因爲我想入em5 mark2既
所以睇下你係邊度買姐
同埋巴打知唔知星際果間有冇得做分期

二手
應該周圍都有

唔該哂

一手應該好撚難搵

所以睇下你係邊度買姐

窮撚無錢買新機

BETWEEN 分期打上CARD CENTRE 做咪得

一手應該好撚難搵

所以睇下你係邊度買姐

窮撚無錢買新機

我知,咁緊係睇下有冇得免息分期啦
我覺得GM5係好機,用得m43就係貪佢細部。

agger
搞到gh4/pen f咁大不如用fuji

其實Gx85好好
不過冇反Mon.....,我先擇G85

二手
應該周圍都有

唔該哂

一手應該好撚難搵

所以睇下你係邊度買姐

窮撚無錢買新機

二手?

所以睇下你係邊度買姐

窮撚無錢買新機

二手?

我想入全新既em5 mark 2
Btw係咪問緊我
請問有無巴打用GF8?
粒電係咪好細?一粒影到幾多相?
我技術廢,所以成日鳩影
同老婆出去玩半日都影2百幾張
遲下去旅行,應該影得仲多
我怕就算買多粒電都唔夠用

應該夠

我代表Olympus歡迎你
仲用緊em5
加支12-42 F2.8

2014年9月用到而家
去旅行影相用...
到而家都未捨得換住.. 影出黎幾好
請問有無巴打用GF8?
粒電係咪好細?一粒影到幾多相?
我技術廢,所以成日鳩影
同老婆出去玩半日都影2百幾張
遲下去旅行,應該影得仲多
我怕就算買多粒電都唔夠用

買番個usb charger啦,2個鐘一定叉滿一舊電,仲要係幾十蚊同好夠輕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞