[細底係原罪] M43呢邊報到

1001 回覆
18 Like 2 Dislike

我打左好多間都冇,好似呢間冇人聽,聽日再問問先

dcfever有好多二手機,有d仲有保都係$4200-4500頭,有時$4000樓下都有,你依輪有時間多d上去睇下,年尾至年頭好多人攞d獎品出黎賣架!

岩岩睇左,冇em5 mark 2
淨機價都喊係平好多

http://www.dcfever.com/trading/view.php?itemID=5007980

依部點睇

dcfever有好多二手機,有d仲有保都係$4200-4500頭,有時$4000樓下都有,你依輪有時間多d上去睇下,年尾至年頭好多人攞d獎品出黎賣架!

淨機價都喊係平好多

http://www.dcfever.com/trading/view.php?itemID=5007980

依部點睇

佢淨係body 想成set咁買

淨機價都喊係平好多

依部點睇

1240set?

依部點睇

1240set?

有得揀既
12-40 》14-150
其實依家入手em5 mark 2會唔會好傻?

唔會啊
其實依家入手em5 mark 2會唔會好傻?

唔會啊

琴日專登走去永成點知冇
我覺得GM5係好機,用得m43就係貪佢細部。
請問有無巴打用GF8?
粒電係咪好細?一粒影到幾多相?
我技術廢,所以成日鳩影
同老婆出去玩半日都影2百幾張
遲下去旅行,應該影得仲多
我怕就算買多粒電都唔夠用
宜家用緊ep5想轉機
em1好定em5 mark II好?
em1 mark II太貴
感謝
宜家用緊ep5想轉機
感謝

你會唔會拍video (G85),或者 用腳架影相,影景F HI Res(Em5II)
G85其實幾順,
宜家用緊ep5想轉機
感謝

你會唔會拍video (G85),或者 用腳架影相,影景F HI Res(Em5II)
G85其實幾順,

比較少拍video同埋鍾意O家發色多d
如果睇畫質的話 啫係em5II好過em1?
宜家用緊ep5想轉機
感謝

G85其實幾順,

比較少拍video同埋鍾意O家發色多d
如果睇畫質的話 啫係em5II好過em1?

有budget買pen f啦,新sensor
em1 ii個防震技術好顛,網上睇review handheld 4-8s 都做到
不過可惜真係太貴,去到ff 咁貴

另外,想問下有無平既人像鏡推介?
依家都係長插支sigma 19 2.8影風景
em1 ii個防震技術好顛,網上睇review handheld 4-8s 都做到
不過可惜真係太貴,去到ff 咁貴

另外,想問下有無平既人像鏡推介?
依家都係長插支sigma 19 2.8影風景

o記支42.8二手見過$1000
想拍下片用 同想要有反mon
本身想eos m5但好似無乜鏡
應該揀邊部實用d?

budget?

10k內

講起就sad 前排去日本影完呢兩張相之後個sensor就壞撚左 影出黎啲相有橫紋
剩低成個禮拜變左全部用iphone影

豐島

巴打識貨
小豆島同直島都好正

我最愛直島
應該揀邊部實用d?

budget?

10k內

補充返個價連鏡 同埋我會拍片
應該揀邊部實用d?

budget?

10k內

補充返個價連鏡 同埋我會拍片

g85 + mic(我係taobao買得勝 sgc-698,幾唔錯,有+20db) ,
鏡睇你要大光圈定zoom
12-35 2.8 2手 3.2k 全新水4k
20mm 同45mm一樣好一平
我覺得GM5係好機,用得m43就係貪佢細部。

唔用2.8 zoom鏡,唔需要反芒用佢就啱晒
嗚呀 12-40全嘅水貨4000頭咋

上星期係星際全間都賣O記野個間買12-40行都係48XX. 個晚落毛毛雨個職員費時我行黎行去禁錢、EPS, Visa都當現金價

上星期係星際全間都賣O記野個間買12-40行都係48XX. 個晚落毛毛雨個職員費時我行黎行去禁錢、EPS, Visa都當現金價

係咪二樓. Digital City?

冇單係手唔記得名、應該係二樓直行到尾右上角好足白燈全間賣Olympus個間

冇單係手唔記得名、應該係二樓直行到尾右上角好足白燈全間賣Olympus個間

係啦. 個間行貨長期靚價
其實o記同p記個發色係咪有唔同?

因為本身有支4/3 1454, 想入部GX7玩吓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞