[細底係原罪] M43呢邊報到

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
想拍下片用 同想要有反mon
本身想eos m5但好似無乜鏡
應該揀邊部實用d?

我lumix g7 + speedbooster + sigma 18-35mm f1.8

speedboost 超貴如果唔係我都買咗

Speedbooster唔係必需

m5加接環咪大把鏡囉
應該揀邊部實用d?

我lumix g7 + speedbooster + sigma 18-35mm f1.8

但係我有好幾支Canon鏡
應該揀邊部實用d?

點睇中一 lens turbo
GF3 + 20 1.7, 14 2.5

係時候upgrade body 了
GX8 + 14-42 + 35-100 Kit 版

見到GH5 流晒口水
GX8 + 14-42 + 35-100 Kit 版

見到GH5 流晒口水

same

Pen-F + 25 1.4

Pen-F + 25 1.4

主人

Canon hea住出都拎第二 Fuji呢
Olympus 好似都係日本人用多

黎多張, 技術唔夠, model 搭救

好靚

好靚

好正
E-M1 35-100大紫

嘩,用到腳架?

嘩,用到腳架?

就咁放左係欄杆上面,下面再放銀仔(浪)高部機.

想trade-in部GX7換O記, 有冇巴打知邊度抵?
想trade-in部GX7換O記, 有冇巴打知邊度抵?

dcfever 算啦
其實依家入手em5 mark 2會唔會好傻?

去左永成果d 睇,佢冇套裝,得淨機
姐係如果我買就要去百記

姐係如果我買就要去百記

上cam2應該有齊仲要平d

姐係如果我買就要去百記

我打左好多間都冇,好似呢間冇人聽,聽日再問問先

姐係如果我買就要去百記

dcfever有好多二手機,有d仲有保都係$4200-4500頭,有時$4000樓下都有,你依輪有時間多d上去睇下,年尾至年頭好多人攞d獎品出黎賣架!

dcfever有好多二手機,有d仲有保都係$4200-4500頭,有時$4000樓下都有,你依輪有時間多d上去睇下,年尾至年頭好多人攞d獎品出黎賣架!

岩岩睇左,冇em5 mark 2
淨機價都喊係平好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞