[細底係原罪] M43呢邊報到

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
em5ii攞張舊單可以用$1080換購power grip一套,只限行貨單,好想買但又好似好貴
今日打咗去永成萬成G85冇貨
母親的抉擇
水GX85 3850 行5000
水G85 5800 行6700
好想要反Mon,但 差咁多係唔係買水GX85算
em5ii攞張舊單可以用$1080換購power grip一套,只限行貨單,好想買但又好似好貴

邊到?
今日打咗去永成萬成G85冇貨

P記買水抵啲
母親的抉擇
水GX85 3850 行5000
水G85 5800 行6700
好想要反Mon,但 差咁多係唔係買水GX85算

俾我買gx8水貨

邊到?

官方活動
有冇人玩過O記9mm 8.0 有冇相分享

上Flickr咪有囉
報到

GM5
12-32
35-100/4-5.6
9/8 fisheye
中一 25/0.95

我都係中一+gm5
用viewfinder對焦睇到盲咁滯
如果再揀我買25 奶算

點解?對焦有問題

邊到?

Power grip本身幾錢

邊到?

原價差不多二千(好似),上年有段時間買機有得送,model叫 hld-8

邊到?

原價差不多二千(好似),上年有段時間買機有得送,model叫 hld-8

嘩咁咪賣返出去都抵
:行貨未過保
有冇人玩過O記9mm 8.0 有冇相分享

嘩咁咪賣返出去都抵

依d唔值錢,因為有批用家已經有,見過二手先賣$650
1250 1240pro, 我用epl3 , 兩支鏡 價錢差好多, 我影開人, 前者就好平 抵玩, 後姐就比較貴 換邊支好啲

想影人收枝45mm 1.8 / 42.5mm 1.7
一千頭咋 我二千幾時買

後者好少人放
前排買左支新嘅
屎忽痕入左枝2手嘅20.7玩下 對焦比想像中快好多喎

都話你痕架啦,買左幾錢?其實點解你唔買macro鏡玩下?

嘩咁咪賣返出去都抵

邊到有得買?? em5mk2想買

都話你痕架啦,買左幾錢?其實點解你唔買macro鏡玩下?

一千頭啦 再放都唔怕蝕

因為我好少影花同埋我好驚昆蟲

你入支17 玩下
睇下仲會唔會咁講

我有17.8 同25.4啦
不過我鍾意餅鏡

嘩咁咪賣返出去都抵

上官網有講

上官網有講

https://www.olympus.com.hk/tc/news/details.html?id=491

上官網有講

https://www.olympus.com.hk/tc/news/details.html?id=491

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞