[細底係原罪] M43呢邊報到

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
http://www.eprice.com.hk/dc/talk/1445/3298/

[url]http://www.eprice.com.hk/dc/talk/1445/3298/[/quote[/url]

p記好似就出支12-60變蕉奶 有筆直唔急用可以等下

有無link望下?

個size背離左m43原意

[ur]https://www.youtube.com/watch?v=jBmKgHPlViU&feature=youtu.be&t=1m49s[/url]
又唔係話大好多姐

我唔玩想放,Ching有冇興

唔早講 今日入左水1240

我果陣買3600 仲有支25 1.4奶有冇人要

點解咁平嘅
六千蚊買機,有咩推介, 影人多
EM10

Em10

想買em10但唔想跟kit鏡 有咩鏡好推介
主要去旅行同平時隨街影

筆直幾多先?

如果三到四千有無介紹

二手12-40
$4000樓下

一係P記12-35
三千頭有交易

最後一係P記15.7
都係三千左右

想問下係咪姐係呢支 12-40既

係呀,不過裝去EM10會有少少唔balance

支鏡都幾重手 EM10 唔夠照
EM10 建議用返12-50 又輕又夾

利申12-40想放 有意PM
[quote]EM10

Em10

想買em10但唔想跟kit鏡 有咩鏡好推介
主要去旅行同平時隨街影

筆直幾多先?

如果三到四千有無介紹

二手12-40
$4000樓下

一係P記12-35
三千頭有交易

係呀,不過裝去EM10會有少少唔balance

支鏡都幾重手 EM10 唔夠照
EM10 建議用返12-50 又輕又夾

利申12-40想放 有意PM

epl3想換鏡 想買
1250 1240pro, 我用epl3 , 兩支鏡 價錢差好多, 我影開人, 前者就好平 抵玩, 後姐就比較貴 換邊支好啲
1250 1240pro, 我用epl3 , 兩支鏡 價錢差好多, 我影開人, 前者就好平 抵玩, 後姐就比較貴 換邊支好啲

如果唔換機就1250,因為1240真係幾撚重架,部機太輕唔合適!

如果唔換機就1250,因為1240真係幾撚重架,部機太輕唔合適!

加多句,有budget可以考慮1250+24.4
六千蚊買機,有咩推介, 影人多

gx85 + 25/1.4
大家點睇枝14-150ii? 天涯鏡來講合格嗎

你個身都幾痕喎

點解咁平嘅

依家12-35都4050 抵唔抵買

用咩機?

gx85 +1235 諗住一齊買

P 機 P 鏡啦
Dual IS

24.4?

24.4?

sorry, 應該係25/1.4

你個身都幾痕喎

我有啦呢枝 諗緊買埋1240會唔會好傻仔因為我仲有4枝定焦

想影人收枝45mm 1.8 / 42.5mm 1.7
一千頭咋 我二千幾時買

你個身都幾痕喎

講真,有拍片需要你可以買,如果齋影相你差唔多整架生

你個身都幾痕喎

講真,有拍片需要你可以買,如果齋影相你差唔多整架生

14 150日頭先岩用呢可惜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞