Netflix Dark 第三季集中討論區 (3)

1001 回覆
25 Like 3 Dislike
智力門檻高。
而香港人食開屎。
自己既未來一早注定左,好難唔想自殺

依家有時諗,如果未來既野一早整定左/一早有,好似套劇咁,都唔會太想做人/努力做任何事
但係我反而覺得如果所有嘢都整定+無限loop,就唔需要再懼怕未來同選擇。

因為唔會再有「揀錯」依個問題,一世都係喺「舒適圈」。做事反而得心應手咗。
我地就係既,但好似劇咁番左過去生活 睇住所有大小事再次發生 都幾sad
Inside

https://youtu.be/57mOvETKC8s

呢首同成套劇個tone好match
好想佢出一個有W1/W2+角色名嘅字幕
用黎二刷應該會易明好多

我認樣能力差有時認錯人
試過以為Doris係Martha
我希望會有癲佬fans順序咁剪返每個角色由生到死嘅時間線 或者剪每個年代嘅順序時間線
之前Game of Thrones d漢化字幕組

每次有人出場 都會寫佢名同家族
頭幾首都好正
除左第三季,1,2季都好似冇女主角
男主好慘 當知道自己唔應該存在 但又唔想自己消失 唯有跟住劇本行
但行到最後先發現 佢一路為左存在 一路傷害身邊GE人 叫老豆自殺 殺老母 殺女角
DARK不僅得到了觀眾的好評,而且受到電影評論家的喜愛。專業網站IMDB以8.8分將其列入歷史上最佳系列的前100名。它在排名中排名第57,甚至超過了Peake Blinders和Stranger Things。就其本身而言,爛番茄給予其94%的“新鮮度”分數,以及95%的用戶接受度。

排第一係動物記錄片
睇緊第一季,睇到好鬼驚
啱啱睇晒
好撚mind fucked
點可能會低過Stranger things
Welcome!

之後溫書會睇得仲爽
使鬼d 濕尻KOL endorse咩
你唔明架啦
要推過條18% market coverage平均線(成為當地market主流)

係需要KOL幫助

香港仲有邊個推Dark?

有冇講Dark嘅hk youtuber介紹?
唔恐怖的
因為dark 我先發現

原來stranger things全球普遍受歡迎程度係僅次於game of thrones
係,反而GOT 我覺得有時好睇有時幾悶下,係d場景肯 燒錢
想追
請問血唔血腥恐唔恐怖
唔恐怖 有唔血腥 最多流下蚊飯
咩叫流下蚊飯?
GOT頭四季世界級

啲對白同埋character development好屈機

Jamie = Noah
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞