Netflix Dark 第三季集中討論區 (3)

1001 回覆
25 Like 3 Dislike
佢講劇情姐
咩問題都冇解釋都冇
睇片最想就係聽個人見解同分析
呢段片純粹啱d 唔想重刷又唔想google既人睇
Claudia點肯定原世界嘅Regina冇病,可以健康生活落去?佢有病同個loop無關喎
核電廠輻射
即係Claudia 比個廠長呀叔屌 再生Regina?
請問有無巴絲好心可以share多次soundtrack條link?
係 所以先上到位做二代廠長

Regina最後向origin world安然無恙
邊度有暗示過佢地兩個有私情?

肯定恨死黑格爾啦 老豆有得屌Claudia
最後張合照
D歌真係好正 LOOP
好似Claudia 細個,廠長已經好take care佢,俾補習費又疊水?
呢個係劇情特登擺到最尾先show張合照出黎
令觀眾一直以為Regina 係Tronte個女
連W2 Claudia 都係咁樣被Eve 呃咗,冇諗過係廠長既
即係Claudia 比個廠長呀叔屌 再生Regina?
係 所以先上到位做二代廠長

Regina最後向origin world安然無恙
邊度有暗示過佢地兩個有私情?

肯定恨死黑格爾啦 老豆有得屌Claudia
好似Claudia 細個,廠長已經好take care佢,俾補習費又疊水?
呢個係劇特登擺到最尾先show張合照出黎
令觀眾一直以為Regina 係Tronte個女
連W2 Claudia 都係咁樣被Eve 呃咗,冇諗過係廠長既
如果w1 w2嘅Regina 都係廠長同Claudia生
但W2 Claudia 無理由唔知自己同廠長扑過,Regina有機係佢廠長架wor
因為佢同一時間又有同tronte搞 又有同廠長搞

鏡頭插咗佢成日入Tronte房除衫
當局者迷
成套野d人都冇自我思考 人地講幾句就信既例子隨處可見
Eve 就根本宗教黎,都講得通既

World 1 Claudia每個loop都有殺World 2 Claudia(因為world 2 Claudia冇見過老咗嘅Claudia)

World 1 Claudia扮W2 Claudia 然後昆Eve
Regina係Tronte嘅骨肉

令Eve放下戒心信Claudia都會想keep the loop去保自己嘅後代 Regina

Eve寫埋個family tree出嚟

World 2 Claudia未死前 都以為Regina係Tronte嘅
所以專心做Eve時光戰隊keep the loop

呢套嘢真係犀飛利
因為教主講到未來嘅事你聽
大把人都會信

香港都大把人信國師指引未來
Familiar

牙痛巴仲有邊幾首常loop
佢個串燒版 頭幾首都好正
源世界都有核電廠
Sorry 我記錯

兩個平行世界入面全部人都係悲劇。
Claudia稱兩個平行世界做「源世界的潰瘍」。
見到中年jonas變adam真係好sad
係!

代入咗 明晒點解變Adam

2022已經想吊頸

1888再比Martha呃
其實真係值得更多人欣賞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞