Netflix Dark 第三季集中討論區 (3)

1001 回覆
25 Like 3 Dislike
學佢咁講,你仲未明個遊戲玩法

囉第2季講,對adam係最後一個週期
對 joans黎講 佢仲有66年先係最後一個週期

佢只係拍比你睇當時發生過咩事
咁係本身個無限輪迴入面
Adam 世界2020末日係因為探長要鑽開石屎打開啲上帝粒子就末日左
但今次Unknown去果兩個世界都未末日
所以我唔明呢點
世界末日還世界末日,上帝粒子還上帝粒子
佢地去係整到核電廠出錯 整到發現粒子
第1/2季 咪屌緊個老廠長 個數據唔岩既
好似係 帶番頭盔先
第三季先解釋你知真正令世界末日
係W2 unknown 造成囉,佢地三人組
同時去W1W2 既2019/2020 年用核電廠key搞事
女警果邊行為根本唔會造成末日
只係第二季時未講我地知有W2世界所以誤導住先
第三季先解釋你知真正令世界末日
係W2 unknown 造成囉,佢地三人組
同時去W1W2 既2019/2020 年用核電廠key搞事
女警果邊行為根本唔會造成末日
只係第二季時未講我地知有W2世界所以誤導住先
去咗 1986 年。。。
timeline 睇官網最清楚,唔使駁
the unknown 係搞咗 1986 年 power plant 事故,2019/2020 apocalypse 應該同佢冇直接關係
去咗 1986 年。。。
timeline 睇官網最清楚,唔使駁
the unknown 係搞咗 1986 年 power plant 事故,2019/2020 apocalypse 應該同佢冇直接關係
I see i see
eve world apocalypse 係2019 年,早 adam world 一年,呢度我未諗到個用意,有冇人指點下
我印象中eve 淨係遲adam世界3日 世界末日咋
早一年,Nov 2019 mikkel 失蹤後幾日,當然W2 mikkel 冇失蹤
點解egon 會加入夏娃?
第一季第一集
Ulrich佢老母話係森林見到那玩意
到底係咩
佢話黑色的身軀,頂著一顆巨大的頭
屌你老母
本身啲時間線要連埋人物角色去記都睇到好撚煩

第三季仲要出多個世界
搞到我已經完全唔記得左 原本第一個世界
個差婆既去向

BTW, 睇到第三集,第二個世界係咪因為漢娜番左去1921年 話響果度重新開始,所以先變多左個平行世界出黎?
W1 Hannah係番1953
W1同W2既存在後面有講點產生,睇哂就明
我都想知
Eva world講得好少
save the bloodline
揾其他人都得嘅,不過揾 egon 救流產嘅 hannah 可以增加好感度,等後生版 egon 容易啲食
睇到人都癲
仲搵到 raider 包裝紙,應該係著咗雨褸帶咗帽嘅 Helge
Dark farewell party

https://youtu.be/wrQWsArx6YA
jonas個look好毒
Franziska 個 look 真係不得了
好平
Barbatos 好撚柒
識貨,即刻去打個 J
Magnus 轉咗髮型完全認唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞