Netflix Dark 第三季集中討論區 (3)

1001 回覆
25 Like 3 Dislike
我記得呀 以為係 apocalypse 之後 但又奇怪點解佢條頸冇傷
遮住左
數據黎,冇咩好可惜

推介大家睇一套

電影中主人公 道格拉斯是1990年代的程式設計師,他受僱模擬1937年的洛杉磯的程序。他的僱主被殺前,在那個模擬世界給他留下了暗示。

好撚好睇
唔想個loop完
有冇人知點解Claudia 今次會知有origin世界 但之前d loop就唔知 今次既loop有乜特別呀?
其實有哂個洞,有哂d圖案係度,其實都唔關人為整個s1s2出黎喇?
果到唔係源世界黎
仲有4集今晚chur 埋去
呢套劇另一個犀利之處 就係佢選角
啲演員雖然扮緊唔同年紀嘅同一角色
但好多都幾似樣, 兼且每一個都做到個角色嘅神態、小動作
咁你意思係果d位同圖案係Claudia整出黎?
咁照計佢應該一早知有源世界既事
就算唔係佢,都應該有人某人知道

你話果佢兩個依個洞?
西蒙多班友整出黎架麻
係,好多都好似樣

特別女角
Martha , 烏希利
然後 黑格爾幾個演員都做到閃閃縮縮果個動靜
女校長都好似
正正有句台詞係咁
佢d旁白都好正,果時睇第一季第一集就上癮
Adult Unknown 同 Old Unknown 嗰兩個演員係兩父子
即係爛咀男/ 三為一體男?
係呀 兔唇男
中年Unknown 企出嚟好撚型
我覺得佢好賤wor
話殺邊個就殺邊個
原 Quote: “In short, the god mankind has prayed to for thousands of years the god that everything is bound with, this god exists as nothing other than time itself.”
唔只係選角, 佈景都一絕, mirror worlds 嘅 左右對調

https://www.reddit.com/r/DarK/comments/hll4br/spoilers_s3_the_detailing_is_perfect/
https://youtu.be/7t3F5Ct71EI
連失蹤張街貼 都左右唔同 件黃衫又係 真係冇點留意
Season 1 fan-art for each episode
睇完S3E6 ,Unknown 臨尾到底去左邊兩個世界
其中一個係Eva world 2020世界末日我明
咁另一個呢?Adam world ?但唔係已經係2019年世界末日左咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞