點睇 超績投資客j law 收5400港幣!!!!

971 回覆
13 Like 242 Dislike
若果樂觀sir開班,會唔會有人報佢都係技術分析派!
邊個post?
個分別係佢想收錢連登仔冇收錢
其實實有人啱既!我覺得免費部分已經好實用😂
咁應該點呢
單純想見識
每個人夾幾百就知有無料到啦😂
已買,有興趣可夾錢
https://t.me/ysmysmysm
技術分析派會唔會睇公司賺蝕, P&L, EPS, PE, PB, 新聞, 經濟, 疫情情況?
咁如果都會睇既,咁都唔算好技術分析派je
j law都冇貼 實倉價量 啦
叉電呀ching
點會貼倉啊,咁危險,三九唔識七,加上玩返咁上下耐,個倉總有D升得多,貼黎無意思,keep住咁多年都賺到少少咁囉,今次大跌市又無咩蝕過咁囉
有興趣一齊夾
貼倉唔係齋睇嬴輸,而係業界一早有一套沿用開嘅方法去評價你條equity curve 嘅robustness。你達標嘅,收錢有咩問題。但如果其實連佢自己都做唔倒,咁俾成皮人使就有d on9。當然人各有志嘅,錢係你嘅(唔係講你巴打,general 咁講only)
20%
覺得好垃圾
連登仔真仆街,成日想不勞而獲。人地都叫有付出keep住剪片做功課,Provide Value,你覺得唔值咪唔好俾又要開個po追擊人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞