點睇 超績投資客j law 收5400港幣!!!!

971 回覆
13 Like 242 Dislike
你save低個page,之後諗清楚就可以俾錢。嗰啲咩限今時今日係銷售技巧嚟㗎,其實個Offer係日日都會有
點解呢個post會推到依家
原來係咁! thx ching
但我諗到屎Q 7日內可以睇曬加退款
有意TG: @nooneseeme
證明呢位JLAW 係連登市埸上係有被推翻嘅價值 哈哈
咁都得
請問5400係包咩?
online幾多個鐘的course?
聽佢講無入市就死得
今日恆指咁就上返26000
搵嚟到你Ching
留tg吖
佢原價成10萬蚊,宜家5000蚊多啲都有得上
平左勁多
係呀 平時要成億先可以搵佢食個lunch咋
呢d原價佢鐘意話幾多就幾多架啦
@nooneseeme
有無人要一齊夾?
我呢邊暫時有13人
實實際際人頭價
即管睇睇有幾把炮 lol
自推1
自推2
揭開面紗
你諗到佢都諗先過你啦應該
你唔subscribe夠7日以上佢先唔會出曬d片比你

我見佢FB有人話佢出佐10條片左右
剩低10幾條片一定係之後先會出比你
有 Ching 買左啦 夾緊人頭 有興趣一齊研究下啦 發揮連登力量!
其實佢只係話呢個時候唔係賺容易錢既時候
唔係叫你唔好入市
有靚set up ge 股依然可以入, 但你要承受既風險大d咁解
因為個市波動得大, 有守止蝕紀律的話好容易會觸及止蝕價震走
想了解下佢個course ge set up係點

幫到你?
已買,差一個夾
唔係喎
佢講到肯定落返黎
4月初果時仲話當時買係輸家行為喎

後來升上去先笠頭盔
tg: @shun111
佢標榜既係有低風險既買入點先會出手
的確係最低位買既人係一定最大回報, 但同時個風險都係最大
升佐上去你先會發覺自己賭羸, 買個一刻你係唔會知自己會羸定輸
一切都係講緊機會率

當見到好多野都回穩, 市場波動減少, 買入價向下睇有一個安全唔大距離既支持位時就係比較低風險既買入點
買入個一刻都唔會知自己羸定輸, 但最少控制佐個風險先, 向上搏取既就係希望有2-3倍既風險點報

講真, 同一樣既片, 大家唔同人睇都有唔同既理解, 我理解到係咁既野
而我跟住呢套去做又真係羸多輸少

其實好大既一個重點係, 要嚴守止蝕, 同埋個止蝕距離唔好set太遠, 我自己就7-10%, 有更安全既位就會set定alarm 例如5%向下既支持位
睇當刻情況睇下個跌勢, 但到佐7%就會自動賣出

呢隻蝕7%, 但我另外幾隻賺番10幾個%都已經填番條數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞