點睇 超績投資客j law 收5400港幣!!!!

971 回覆
13 Like 242 Dislike
Business insider會唔會無做fact check然後去信一個人,此其一

第二,1997年USIC (用真錢操盤嘅比賽)佢以155%贏特比賽(當時比賽不限工具,derivatives都比用)

第三,佢嘅朋友兼半個導師David Ryan係3屆USIC (1985-1987)冠軍,每年都有100%以上嘅profit,亦操過超過十億美金嘅倉,而家退休少自己股票同開左隻ETF,人以群分物以類聚
比人BLOCK左就可以用超效績效投資客身分回覆
師兄你語言藝術仲勁過黑警
我又搵到J LAW另一個同伴
利申:我狼人殺好撚勁
本身都大把啦 係討論區講講下 就話叫大家入group講

之後就會有人sell堂
乜野,我係證明緊Jim Simons無巴老咁有錢唔代表佢無巴老咁有料,純粹係起步遲與早嘅問題,你亂入錯左了
跟佢MPA就知佢幾有料,佢講中晒股票幾時見頂(最近兩次係18年10月4號同20年2月24日,事前飛當日都叫人走貨,18年同20年呢兩次佢係twitter講晒叫人走貨,你google到,但佢都係睇個股做,只係好心叫人走貨)
哈哈,真心見到你地班人真好笑

講真,邊有免費午餐嫁

上堂係買個直接買方法,解決問題

真心三千幾係咩錢......有用既話
你輸都唔止啦屌

賣堂真心係正路
因為係一門技能黎,有價值好撚正路
免費比你地咩,日屌夜屌
有啲人話咩自己一日都幾千,咁你仲番工.....既
負6贏左幾次,大大聲
有幾多個最後係可以企得住係呢個殘酷既市場

不過我反而好唔鍾意呢條友
(因為太撚大愛,講左好多令到啲人成功嬴既方法出黎)

非打手
但係我同佢用差唔多方法既人,我係有自己既post

唔同佢買,可以考慮下問下我

可唔可以分享下邊個大師backtesy完係流?
..........
7左 潛水88
我幾時講Jim Simons係TA,你cap出黎,cap唔到嘅請你收皮,此其一

第二,Bloomberg賺幾多錢都估計唔到,Forbes只係估,你信足?Rothschild呢?你信足Forbes只係on9

仲要我係講緊巴老未必係當時最有錢嘅400人,given當時資訊唔夠流通,此其三

你亂入仲要論點全錯,又唔知人地講緊乜,衝出黎柒做乜
Stupid
睇你講野都知你啲料去到邊,年中串尻MM嘅人大把,Twitter周不時都有,最後都係柒住咁敗走深潛
四五百蚊咪當買幾本書睇
狼人殺好撚勁
唔洗識炒
識抄就得
睇清楚啦唔該啦屌

我係叫尻你同我買呀

打手........邊撚???
呢條傻閪唔撚睇野嫁,屈尻我話Jim Simons係TA派,我仲等緊佢cap我啲reply串尻我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞