點睇 超績投資客j law 收5400港幣!!!!

971 回覆
13 Like 242 Dislike
我覺得係成個feel 太蠱惑
個page 個layout同果D內容銷售手法

如果成件事感覺誠懇D
唔好又登記又限時又吹到1折咁
會buy 佢多D
岩岩睇咗佢最新果條片,真係唔值幾千喎 簡單黎講成條片都係survivorship bias。當然錢係你嘅,路過俾個意見only,但我接近肯定所有識少少或以上嘅都會話你聽唔值 全新手、幾舊當買個方便就合理
呢個月好多有入場都賺,但長期穩賺先難,如果自己個套可三月大跌前走或者止蝕,三月尾買返,有穩定利潤算好好,真正贏啲都上咗岸唔炒啦
學連燈仔炒牛熊好過
玩乜輸乜, 吹邊隻股票果隻股票即刻冧
我炒得勁過佢,你地係即刻課700鎂俾我
有興趣

咁少貼出黎你地是咪要課金俾我
有冇巴打夾?
tg: https://t.me/ryan0016
窮學生
呢條友乜水
點解咁多人睇佢既片
其實TA背後係跟smart money,好似REGN 2月24號破頂咁,你以為係random?查實佢隻藥Eylea嘅競爭對手Lucentis (藥廠為Novartis NVAX)被查出有嚴重副作用,醫黄班點病變嘅Eylea變成獨市,REGN不理大市下跌應聲破頂

唔識TA嘅人學少少平均線以為自己識TA,真正識Trade TA嘅人用價同量就夠,其他只係輔助

利申:FA&TA都有深入認識,各有佢作用,最憎啲人知少少就扮專家評論一套方法有無用;同一套方法,有人賺到你賺唔到,係個方法問題定純粹唔岩自己?一套唔岩自己嘅方法亦唔代表唔work
又唔係咁講,人地MM都有開班,但MM猛料唔洗prove
原價10000USD減到去698仲想點

真正既有錢大家齊齊搵
FA&TA 都有深入認識 不喜勿插,識嘅所有真而又成功嘅trader 都係very humble to the market,日做夜做都係想喺個好efficient 嘅市場r 番一個幾毫,集腋成裘
利申:想知有幾深,黑帶十段?
好失望出晒狐狸尾巴
買書算啦 你用$5400 買佢睇完書之後的總結
未睇佢新片 佢話已過入市時機?
屌佢又叫人唔好入市住
我舉其中一例係講你知smart money你識跟就得,我新聞係後期先知,但當日見VCP就入

你講贏唔贏到錢?Mark Minervini炒左38年啦,連David Ryan作為Canslim嘅protégé 同操過十億美金以上嘅基金經理及三屆USIC冠軍(兩位贏嘅年份都係真錢贏超3位數回報)都係以TA為先,你咩新鮮蘿蔔皮去disprove TA?因為你賺唔到而人地賺到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞