點睇 超績投資客j law 收5400港幣!!!!

971 回覆
13 Like 242 Dislike
唔通真係賺夠,想比D人賺咩
佢係播片㗎咋
如果唔係點會有字幕
條撚樣講埋呀媽係女人,教下人點分析
點分析都無鳩用架la,知個market點行你日日忙住屌女啦
教人用ma 50 200,vcp 之類真係又係個幾味
幾時聽過投行要開班,教埋你用algo trade? 含7啦j law
師兄冇得skip 喎
睇完你會感覺你浪費左你人生嘅一個鐘
首先TA係咪咁有用已成疑,仲要佢片講的,你跟已miss入市機會。
最後一點TA係事後睇實準嫁,幅圖點畫,用邊款TA你揀的。
你話5000蚊同麵神一齊lunch就話姐
有睇佢youtube啲片,但今次個一個鐘一開其實已經知咩事,同Brian cha youtube廣告一鳩樣 講埋啲阿媽係女人嘅野,完全冇實用資訊學到。睇到上面啲留言就知好在我冇浪費咗成個鐘
佢有段片列出熊轉牛既指標。家陣幾乎一個指標都未達到就已經差不多升番到年頭高位🤦‍♂️
撈左幾個月YOUTUBE咁快就出黎CAP水
幾個月就忍唔住啦佢
睇嚟佢都就嚟冇晒野教
要臨尾cap你哋水
百貨應百客 想報咪報 大把人一日輸幾千

去報嘅人都係想比錢走捷徑

唔想付出時間自己睇書同分析市場

但比錢走捷徑往往到最後都係輸錢多

抄返黎的一套交易系統當輸錢時 會完全唔知錯喺邊 /錯左冇得改進 / 仲覺得冇問題

利申:唔會報 5400可以買50本書
一條友5400
有500條傻西水魚去都輕鬆首期

幾多%?邊隻股?買入賣出時間係咩?
Profit Factor幾多
一定買 原價10000鎂 而家700 抵到爛
已經叫哂所有親朋戚友買
呢度都幾多佢既打手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞