[真人真事改篇]《有一種距離,是HKU和IVE仔的距離。》/《初戀2000天》3

1001 回覆
156 Like 2 Dislike
James條仆街10成又同人去日本啦
扑埋野跟住又話唔捨得

嗰少少錢算得啲乜呀 有腦都知唔應該同嗰條女去啦
屌佢婆媽到成個女人咁
我都識過人咁做 瞓埋一齊一齊玩 但關係僵
咪就係
幾千可以換返一生嘅最愛抵到爛啦

Jessie嘅對手依家係阿媽
一次過追到live~
唔洗諗即刻留正評同fol ig
睇到呢度真係好鄧Jessie 傷心
james只要去得呢個旅行
我相信kay絕對有能力搶返james
kay喊多喊james又失守
.
btw james咁樣拖拖拉拉
真係搞到三個人都好辛苦
屌你啦 James 睇到眼火爆 唔明點解啲人恃著對方愛佢就唔理人感受
理解唔到點解要為幾千銀令女朋友傷心
我發現James真係唔多體諒Jessie心情
係咪因為Jessie太堅強 但都唔係藉口啊大佬
笑我老
睇到好炆呀 又搞到jessie唔開心
james同jessie家庭背景應該有段距離?
記得之前有寫過jessie用親都係有牌子 雖然唔係好貴嗰啲名牌 但對於學生嚟講都叫少少貴 而james就得jessie送比佢嘅Herschel 書包

唔知係james本身慳定冇心機去搵pt先搞到冇錢
之前已經比咗六千jessie
要佢嘥埋機票錢 加上佢婆媽性格 佢猶疑都正常

屌!但唔代表可以合理化佢有jessie仲同臭bitch kay去旅行
仆你個街 比完帽jessie戴 依家人地都肯同番你一齊 仲搞咁多野係咪嫌hurt得唔夠

我係jessie都會買多張機票同james一齊去 要kay知難而退
Jessie有新困難...係喎佢唔係要同Raymond Exchange咩
唔會James去日本同時佢去exchange咁大鑊

Anyway做男人做到James咁優柔寡斷睇到眼火爆點解咁嘅人都可以做到人地嘅一生最愛真係好好命
sorly
太眼瞓 係「止」
推推推
推推
push
Pish
樓主 大家等緊你呀
啱啱先做完野,依家打,今晚夜D先更到
等你啊樓豬
等你喔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞