[真人真事改篇]《有一種距離,是HKU和IVE仔的距離。》/《初戀2000天》3

1001 回覆
156 Like 2 Dislike
辛苦樓主 好好休息先 等你
真係sad到呢
兩條女都係受害者
遇著個未懂事嘅男人
係依個世界 賤人好多時候反而過得仲好D
That’s true.
多謝你地
新po留名
james pk
看到JAMES這種男人好煩,三心兩意。
請不要容女主返食回頭草。求求你!
ALAN 無心向學掛住追MISS,追到都只會是第二個JAMES
心中希望一係就RAYMAND 一係就當女主放低了他重新振作完故好了。
一係爆D俾K哥追左番去。
最希望JAMES一無所有連KAY 都走埋,
謝謝
但你可以諗下自己俾另一半嗌錯名會點
我可能會剪咗佢碌鳩
睇吓有幾嬲啦[/quote]
Jessie 覺得我呢句係講笑定認真
男朋友認真咗好嬲
我係咪匿名上網都應該收斂吓好d
好明顯講笑啦
今晚俾男朋友懲罰吓當無數啦
睇下點叫錯法 如果叫左另一個女仔名果斷分手 正常拍拖都唔會啦 佢叫得果個名代表潛意識未放低佢
唔啦,其實佢不嬲唔鐘意我用呢啲野黎講笑
佢成日淨係話覺得咁好恐怖
我都唔知係佢認真咗定我過咗火
淨係得佢講,講完就block7我
我都會攰架
我拍拖都唔會俾男朋友知自己連登acc
佢外國大學申請唔到咪俾佢囉
橫掂(我覺得)冇咩唔俾得佢知
雖然佢同我講冇上成人台而且啲嘢清得好足
不過其實機緣巧合下我見到佢有上去睇AV
雖然我好憎佢呃我,不過我都係由得佢啦
點知轉頭佢起我底用我鳩噏啲嘢嚟屌柒我
心都淡
你俾得個acc佢就要預左自己d野俾佢睇曬 可能佢睇av唔好意思同你講啫到時你同番佢講呢個問題 佢可能講:呢d又點同呢
所以我都唔明佢做乜嘢
其實我攞呢啲嘢嚟講笑係咪真係好過份
明明我都唔介意俾佢見到
我覺得呢果句野係講笑 同埋叫左另外一個女仔名嬲係正常 俾我都會好嬲 啫係如果係男朋友知自己唔係呢type人 可能見到都係得啖笑 不如你問佢嬲乜 我都唔係好知...
唔明有咩好嬲喎,係女朋友面前叫錯名咁大罪,抵嬲啦,但係人都知唔會真剪啦,只係誇張嘅講法姐,唔係咁都嬲呀嘛
我都唔知嬲咩
有冇巴打可以俾吓男方嘅意見
我好似成日都戇戇鳩鳩咁講笑得罪佢
佢連我中學出貓都攞嚟講
話咁樣唔得
雖然個個都出貓唔伏我都出貓
不過係咪真係有人背出師表可以唔出貓
佢連我中學出貓都攞嚟講
話咁樣唔得
雖然個個都出貓唔代表我都出貓
佢連我中學出貓都攞嚟講
話咁樣唔得
雖然個個都出貓唔代表我都可以出貓

頹到係咁打錯
屌你男朋友真係認真撚黎
係啊記得佢媽媽問我鐘意佢啲咩個時我真係答鐘意佢認真
然後佢媽媽同我講,呢啲嘢唔可以睇樣架
我諗我依家明佢講咩啦
佢阿媽話唔可以睇樣 啫係你男朋友其實係唔認真?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞