[真人真事改篇]《有一種距離,是HKU和IVE仔的距離。》/《初戀2000天》3

1001 回覆
156 Like 2 Dislike
啲人成日話偷番黎既愛情唔會長久
佢呢啲臭雞真係仆街死都唔抵可憐
屌james咩....
但係得佢先令到jessie開心
雖然覺得James好衰,但唔知點解覺得最後佢會飛咗kay再追過Jessie而Jessie都會揀返佢
(覺得Raymond同埋Alan都唔太吸引
Raymond有一種只係過客嘅感覺而Alan太小朋友)
James同Jessie唔係對大家冇感情,只係中間有一層隔膜
樓主唔係Jessie咩
好想睇埋落去,睇佢地點過個平安夜
我覺得Raymond既過去會令佢唔敢追Jessie
Alan就真係一名on9 Jessie唔會睇上佢 似路過feel
樓主出文好嗎 等緊你唔訓
大家咁比反應,應承大家今晚會更多Part
不過仲打緊,大家請稍等,應該一點半/最遲兩點會出文
樓主我呢度已經3點了
不過都等你
等你喔
Raymond 自己都講咗 蝕本生意佢唔會做 (ie. Jessie 仲有心理障礙)

Alan 反而係一個wild card, 尤其是如果佢真係上到大學
唔好睇小發憤圖強嘅男仔
咁多位 討論一下
如果你係Jessie 會唔會原諒James 同返佢一齊?

我會
好問題,整個IG Story問下先
我會屌到James一棟都無
再一齊番
叫大家講埋原因得唔得
James都冇道歉, 冇懺悔
何來原諒?
未講到姐我估
Jessie個句真係睇到眼濕濕
Actually 啱啱睇到IG 個題本係有呢個假設
So ok fair question
感覺最後都係一齊番
個人睇法,不喜勿屌

James同Jessie係對方既初戀,呢幾年黎都超級愛對方,基本上係生命中不可或缺既一部份
其實去到呢一刻已經定左
佢地之後既生命好難再搵到一個更愛既人
故事去到呢度佢地分開左兩個幾月
盲既都睇得出Jessie依然好愛好掛住James
而James一直都放唔低 對住臭雞Kay都係hea鳩佢
咁如果James肯道歉 有咩理由唔一齊番?
講真邊有情侶未炒過 雖然呢次大獲啲
但係我想講既野係
人係生命入面遇到愛既人
其實已經好難 係一種恩賜
難得相愛 點解唔一齊 講真一定後悔
睇到火起,收皮啦James!
如果一齊返棄故啊
我都會鬧到佢飛起先一齊返
但係扑埋野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞