[真人真事改篇]《有一種距離,是HKU和IVE仔的距離。》/《初戀2000天》3

1001 回覆
156 Like 2 Dislike
終於live
初頭追po見到kay係粉紅色頭
即刻諗起以前係ive成日見到個粉頭既日系女仔
係咪幾靚 我有一刻懷疑ive其實係作 可能係毅進
我覺得普通
可能係ive見得多 個腦自動補完個情景
好match
唔好再攻擊James啦 佢都係一時鬼掩眼 而家咪浪子回頭囉
吓...你會唔會太天真
你意思Ive太多mk 其實ive d project係做乜 有無真係咁chur
其實睇科 我毒撚科
個個都deadline fighter 無chur過
睇邊科
system development project 就真係做好耐
負評我托 而家james都肯回頭仲想點 當初同jessie分手 唔係淨係james花心咁簡單 jessie好多生活細節位都冇配合過james 淨係一廂情願咩都話為佢好 一隻手掌怕唔響 見倒個個死踩james就燥 講到jessie一啲問題都冇咁
而家咁樣都仲叫浪子回頭?一直都唔講分手
大愛撚
當初咁頂唔順jessie咪分手囉
佢依家係回頭一次食2件啊
其實兩邊都有問題 只係邊個問題比較大咪渣d囉 出軌應該係最大罪
三個主角都痴撚線
一齊3P算啦
事實係真係有project要做 kay擺明係精神有問題果隻 present前講分手 咁姐係收自己皮姐 你地理性少少得唔得
就算james同kay講佐分手 返學都係會見倒 做project點都有機會要交流 到時你地咪又衝出黎插james 係咪要James quit佐ive 日日攬住jessie 你地先滿意
你知唔知咩叫精神有問題
Are u James?
出軌可以合理化,浪子回頭咪得
多謝薯片巴
再推
三更thx
我冇話過James冇錯 佢出軌係事實 抵屌既 但都係果句 一隻手掌拍唔響 唔好講到當初分手Jessie完全冇問題
印象中之前樓主提過啲賤人反而過得好好
唔知係咪就係講緊james同kay兩條大仆街
想推到佢哋睇到 等佢哋知道自己晚晚都喺連登被人屌
project交流 同拍緊拖嘅交流兩回事嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞