太初之始,由入宿開變(二)

1001 回覆
106 Like 0 Dislike
留名睇佛祖割肉飼鷹故事
招募埋yuii得唔得
yuki呢 招yuki啦
Yuki同Alma邊個正啲
http://1.Ceci
招募埋yuki得唔得
加曬Yuki Ceci 俊俊三個得唔得
Yuki 有小白兔但應該已經唔係處, Alma 係處不過港女feel有樣冇波
點解咁撚好睇得咁少正評
必揀Ceci但揀得阿菁就想揀埋馬田
多謝你 多謝!
你選擇了「Ceci」及「公開招募宿生」。

若說要有甚麼合適人選的話,你想到的只有外貌與性格都不錯的Ceci了。

由於Ceci與你們也有過交集,在Eve與Alma的說服下很快便答應加入了。

「我...我做戲唔係好勁㗎咋,到時發台瘟唔好怪我......」Ceci有些生怯的說道。

「唔會,唔會,放心啦,有我地喺到唔會有問題嘅!」West勁拍著心胸說道,隨著Ceci的加入,West勁戰鬥力上升了100%。

於是,你們有四女三男七個人,還差最後一塊拼圖。

你們想來想去也沒有合適的人選,時間又無多了,只好使用絕技「公開招募」。

你們各人各自在自己的ig post招募story,雖然有四女的外貌加持,但組隊參加比賽也算是大事,因此多數人都抱持觀望態度,你們收到的回覆倒是不算太多。

經過防狗公篩選後,你們有以下四個候選人,分別是:

Dicky(的奇):有鳩,一年級,A0,瘦弱,喜愛電競,IT專家,擅長角色:花草樹木、動物。

力克:有鳩,一年級,和善男生,年紀輕輕卻天生長相滄桑。擅長角色:地盤工人、江洋大盜、雞蟲。

仲二:有鳩,天生的中二病,認為自己身上擁有七十二柱魔神的血脈及力量,自稱漆黑的潛行者,正努力的隱藏自己的身份生活。擅長角色:???。

嘉欣(牙欣):無鳩,絕對平均的女生,外貌身高成績體重都是平均值(如2020年女大學生生平均身高是160cm,她該年的身高便會是160,若2021變成了162cm的話,她該年的身高亦會隨之增加2cm),由於沒有特點因此總被人無視。擅長角色:女同學、女路人。

他們看起來都有自己想加入的原因,選擇哪一個人好呢?

1.的奇
2.力克
3.仲二
4.嘉欣
1.的奇
2.力克
3.仲二
4.嘉欣
打漏咗仲二同嘉欣都係year1
牙欣啦 對腳一定淫到仆街
建議樓主可以加啲吸引啲嘅描述係個標題
寫得咁撚好 但少人睇真係好可惜
All in仲二
中二病
可能佢仲會好似七二一三棍咁身懷絕技

希望阿欣唔係咁嘅級數跟住比人話係路人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞