《我的MK妹同桌》(2)

978 回覆
296 Like 4 Dislike
好啦!食埋個宵夜繼續打!

嗚哇!!!
有!
狗公ken唔好搞我個阿詩
樓豬加油
因咩原因樓主覺得冇人睇加速
P牌正評唔到
我仲等緊
有人有人
我睇緊㗎書生
等緊
人呀
推下先
食咩宵夜?搞到我又想食
[b]250正評 加更[/b]
好耐無加更了一夠數就加

接住落嚟嘅日子,我有啲驚返學,之前嘅時光太過美好,我都會每日期待返學嘅日子。

唔係話依家唔美好,呀詩依然係我身邊,只不過我見唔得呀Ken同呀詩咁好。

一種好幼稚嘅想法,就係呀詩係我㗎!邊個掂下佢都唔得!

每日就係過住啲心情忐忑嘅日子,好似坐過山車咁,只要呀詩搵我就好開心,佢一上堂返去坐嘅時候呢,就成日周不時都會望住佢。

上堂一啲心機都無,真係為女死為女亡。

喱啲煎熬嘅日子我唔知捱咗幾耐,耐到我以為有一年了吧?

終於有一日,子晴都睇唔過眼,係一堂中文作文堂忍唔住同我講:

「你係度擔心啲咩姐?」之前我同子晴都有講過下嘢,但唔算熟,熟嘅係佢同呀詩姐。

子晴忽然間送咗一句埋嚟,我哋好似開咗話題咁,成堂講唔停,有時係度諗,中學嘅緣份就係咁奇妙。

無啦啦就會熟,而且只要其中一個願意行出一步,就會陪你行好多好多步。

「擔心呀詩囉⋯⋯」我唔係幾好意思地答佢。

「驚呀Ken溝走呀詩?」子晴道出我心聲,子晴把聲好溫柔,呀詩有時把聲好中性,撒嬌會好返啲。

「有咩可能唔驚啊?」我細細聲地回應子晴,我唔係幾想講我同呀詩嘅事,見子晴同呀詩係好朋友,先比較放心講。

「你喱排成日都係咁㗎啦,隻眼成日飄去人哋度。」子明隻眼無離開過張作文紙。

「做咩咁留意我啊?鍾意我啊?!」我開玩笑道,我就係知無可能先講喱種玩笑。

「噗!」子晴嫣然一笑,終於放下手上支筆。

指一指我張空白嘅作文紙,道:「你睇下你啊,都就嚟落堂啦,你寫咗啲咩啊?好難唔留意下你喎。」
跟住到阿詩呷醋
蕃薯仔或為最大輸家
加更!!!!!!
手動正皮

阿詩角度要加返
同牙C分手可以食女神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞