《我的MK妹同桌》(2)

978 回覆
296 Like 4 Dislike
「⋯」

呀詩收到份幾好嘅禮物,係優惠卷。

屌,我拆開仔細一睇,真係condom嚟㗎喎,然後入面放香口膠,我頭先睇錯咗,原來係真重.Condom盒。

好彩係我收姐,呀詩好熟咁搭住我膊頭,問:「驚唔驚喜?開唔開心?」

「定你想收真condom啊?」佢係我耳邊輕說。

「想屌你啊,得唔得啊?」雖然我覺得自己收得唔算差,因為唔知邊條仆街聖誕禮物送報紙,笑到我哋仆街。

「屌囉,用喱盒嘢⋯⋯」然後就係呀詩嘅一陣哈哈大笑。

「喂!」健三煞有介事地走過嚟。

「嗯?做咩事啊?」我仲同緊呀詩係度傾得好開心。

「你過一過嚟先。」然後健三轉個頭同呀詩講,「Sorry呀嫂,借一借強仔嚟用一用,晏啲還俾你。」

呀詩亦都好大方,好豪氣咁講:「唔洗還都得!」

「做咩事啊?拉我出嚟。」係班房入面大家都自由活動,不知不覺成班男仔出曬嚟聚腳。

「哇,咁大陣仗?」我嚇親。

「蕃薯仔諗住一陣同女神表白啊,出嚟幫手集氣啊!」呀Ken號召曬成班男仔。

我心諗,乜班友咁落心落力幫蕃薯仔嘅?屌有女唔自己溝咗先?仲要幫人哋溝?!

最撚搞笑係成班都無女嘅⋯⋯

我知咁樣講真係好不該,所以我都無講出口,後來先知佢哋全部都係義氣仔女,個個都真心想蕃薯仔追女神,喱個故事都真係熱血啦。

唔係那些年我們一起追過的女孩,而係那些年我們一起幫手追的女孩⋯⋯

就連狗公Ken都落心落力幫蕃薯仔,應該係話佢係最上心嗰一個,以佢性格有咩可能會唔想食子晴先得㗎?

今日我自己一個人返學,子晴呀詩份禮物我決定平安夜嗰晚先俾佢。

今日我自己一個人返學,子晴份禮物我決定平安夜嗰晚先俾佢

。咁花心

仆街Post之前check咗一次有無錯字,但無睇到係成個名錯
正 一晚兩篇
去咗邊啊bb
我覺得佢會喺番薯仔衰咗之後補位溝女
我記得果盒好似condum嘅香口膠叫five
西瓜味
爸爸我幾時會出場
好難得佢隻西瓜味唔假,不過嗰陣的確唔覺得係似condom
係班fd講話似同埋佢嘅廣告賣到好似condom廣告咁
唉照咁個進度真係唔掂
有必要加加速
同意 加油呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞