《我的MK妹同桌》(2)

978 回覆
296 Like 4 Dislike
終於開第二個Post
我今日仲未出完加更我會出埋先瞓
新post嘅加更會照加上去,夠正評數的話

50正評追加一更
100正評追加兩更

多謝咁多位巴打支持個故
已經好耐無一個故係開到第二個Post
好多都斷曬尾好似搵返以前啲動力咁多謝你哋!

紙言唔一定同步,通常連登會快啲
紙言:https://www.shikoto.com/i/ZDW
Facebook Page : https://www.facebook.com/scholar.story/
Instagram :__book.s0n
新Post當然要有文
我還是很懂規則的

50正評加更

我最後都係無望到,我堅持自己嘅紳士守則!

之後我諗住陪呀詩去附近嘅士多度買拖鞋,然後我諗住起身行過去啦,呀詩好奇怪咁問我⋯⋯

「你諗住點去買啊?」

「咪就咁行過去囉。」我赤腳咁踢下隻腳,唔著拖鞋有幾閒?

「下?好污糟喎!」

「驚乜姐,買完返嚟用水沖沖佢就搞掂啦。」男人老狗真係無咁姿整。

「下?好污糟啊,唔好啦。」我成頭問號。

「咁唔係你想點啊?!」

「揹我。」呀詩扁扁嘴,伸曬兩隻手出嚟,要抱抱。

我心當堂軟曬落嚟,體驗一次咩叫「冧」。原來男仔都可以受冧,應該就係女仔嗲你、撒嬌嘅時候啦。

我仲要扮到好唔情願咁,扭扭擰擰話唔好啦,無非都係想呀詩再講多次,而我又可以再聽多次。

最後係我換返對拖鞋,然後蹲低揹起赤腳嘅呀詩。

啊⋯⋯估唔到佢人仔細細,咁鬼重嘅?

然後佢成個人壓落嚟,好辛苦啊⋯⋯啊小建強⋯⋯

佢嗰兩服勢力十分之龐大,可以全面地感受到嗰兩服壓力,軟綿綿咁。
乖,唔好斷,應承我要作落去,其他故都係
Lm
新po留名
LM 支持
lm
留名
今日要有7篇
Lm
留名!
留名
留名先
L個靚M
lm
加油
正皮我畀嘅

乖 keep住作落去
爛尾嘅我會打L7你 年年生日都chur你找數
Lm
推下先
由第一個post開始追,每次上lihkg都第一時間睇下你有冇po文,個故真係好正!加油樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞